صفحه اصلی / پاستا و ماکارونی / آموزش طرز پخت پاستا فتوچینی

آموزش طرز پخت پاستا فتوچینی

هرکسی که پاستا دوست داره ، حتما این رو هم دوس داره که از همه ی انواعش بچشه. ما در این مطلب یکی از جدیدترین انواع پاستا به نام پاستا فتوچینی رو آموزش میدیم. این غذا و مواد لازمش برای ۴ نفر کافیه و برای پختنش به یک رب زمان احتیاج دارید. هرچه سریع تر مواد لازم زیر رو تهیه کنید.

مواد لازم برای پخت پاستا فتوچینی:

نمک: ۳۵۰ گرم

سیر: ۱ قاشق غذاخوری

روغن زیتون: به میزان لازم

فلفل سیاه: ۱۵۰ گرم

پاستا: ۲ پیمانه

جعفری: ۱تا ۴ پیمانه

پنیر پارمزان: ۱ حبه

آبلیمو: ۱تا ۴ پیمانه

گردو: ۱تا ۴ پیمانه

اسفناج

 

دستور پخت پاستا فوتوچینی:

پاستا را در آب جوش به همراه نمک بپزید اما مراقب باشید که خیلی له نشود. نصف پیمانه از آب پاستا را برداشته و کنار بگذارید. سپس پاستا را آبکشی کنید و به قابلمه بازگردانید.

جعفری، گردو، پنیر پارمزان و سیر که همه خرد و رنده شده اند را به همراه آب لیمو و ۲ قاشق غذاخوری آب در غذاساز ریخته و پوره کنید. سپس در حال زدن سس، روغن زیتون را به تدریج به آن اضافه کنید و برای حدود ۱ دقیقه بزنید. به آن نمک و فلفل اضافه کنید.

پستو را روی پاستا در قابلمه بریزید، یک چهارم پیمانه از آب پاستا که کنار گذاشته بودید و اسفناج را هم اضافه کرده و مواد را با هم ترکیب کنید. در صورت لزوم برای رقیق تر کردن پاستا می توانید آب بیشتری به آن اضافه کنید.

پاستای شما آماده ی سرو شدن است ، برای تزیین آن می توانید کمی پنیر پارمزان را رنده کرده و به همراه گردوی خرد شده روی آن بریزید. از پاستای خود لذت ببرید.

 

201682423492436102a

درباره admin

این مطالب را نیز ببینید!

ته چین ماکارونی

مواد لازم برای ته چین ماکارونی : ماکارونی نصف بسته  تخم مرغ کامل  یک عدد …

اسپاگتی پخته با پنیر

مواد لازم : برای ۶ نفر اسپاگتی ۲۲۷ گرم شیر ۱٫۲ پیمانه  تخم‌مرغ ۱ عدد …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *