صفحه اصلی / پاستا و ماکارونی / آموزش طرز پخت پاستا فتوچینی

آموزش طرز پخت پاستا فتوچینی

هرکسی که پاستا دوست داره ، حتما این رو هم دوس داره که از همه ی انواعش بچشه. ما در این مطلب یکی از جدیدترین انواع پاستا به نام پاستا فتوچینی رو آموزش میدیم. این غذا و مواد لازمش برای ۴ نفر کافیه و برای پختنش به یک رب زمان احتیاج دارید. هرچه سریع تر مواد لازم زیر رو تهیه کنید.

مواد لازم برای پخت پاستا فتوچینی:

نمک: ۳۵۰ گرم

سیر: ۱ قاشق غذاخوری

روغن زیتون: به میزان لازم

فلفل سیاه: ۱۵۰ گرم

پاستا: ۲ پیمانه

جعفری: ۱تا ۴ پیمانه

پنیر پارمزان: ۱ حبه

آبلیمو: ۱تا ۴ پیمانه

گردو: ۱تا ۴ پیمانه

اسفناج

 

دستور پخت پاستا فوتوچینی:

پاستا را در آب جوش به همراه نمک بپزید اما مراقب باشید که خیلی له نشود. نصف پیمانه از آب پاستا را برداشته و کنار بگذارید. سپس پاستا را آبکشی کنید و به قابلمه بازگردانید.

جعفری، گردو، پنیر پارمزان و سیر که همه خرد و رنده شده اند را به همراه آب لیمو و ۲ قاشق غذاخوری آب در غذاساز ریخته و پوره کنید. سپس در حال زدن سس، روغن زیتون را به تدریج به آن اضافه کنید و برای حدود ۱ دقیقه بزنید. به آن نمک و فلفل اضافه کنید.

پستو را روی پاستا در قابلمه بریزید، یک چهارم پیمانه از آب پاستا که کنار گذاشته بودید و اسفناج را هم اضافه کرده و مواد را با هم ترکیب کنید. در صورت لزوم برای رقیق تر کردن پاستا می توانید آب بیشتری به آن اضافه کنید.

پاستای شما آماده ی سرو شدن است ، برای تزیین آن می توانید کمی پنیر پارمزان را رنده کرده و به همراه گردوی خرد شده روی آن بریزید. از پاستای خود لذت ببرید.

 

201682423492436102a

درباره admin

این مطالب را نیز ببینید!

لازانیا با پاستا فرمی

طرز تهیه لازانیا با پاستا فرمی بسیار لذیذ در بخش آشپزی ایرانی امروز.

سالاد ماکارونی کم چرب

طرز تهیه سالاد ماکارونی کم چرب

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *