صفحه اصلی / پیش غذا / طرز تهیه کیبه سیب زمینی

طرز تهیه کیبه سیب زمینی

مواد لازم برای کیبه سیب زمینی در فر :

 كره آبكرده  ۴ قاشق سوپخوری
 خرده نان ۴ قاشق سوپخوری
سیب زمینی  یک و نیم كیلو گرم (۶ عدد متوسط)
 نمک یک و یک دوم قاشق چایخوری
فلفل سیاه یک چهارم قاشق چایخوری
تخم مرغ ۱ عدد
روغن مایع ۲ قاشق سوپخوری
پیاز خرد كرده ۲ عدد متوسط
گوشت چرخ كرده ۵۰۰ گرم
قرص عصاره مرغ (پودر كرده) ۲ عدد
خلال بادام ۲ قاشق سوپخوری
ادویه مخلوط (هفت ادویه) ۱ قاشق چایخوری
جوز هندی یک چهارم قاشق چایخوری

 

طرز تهیه کیبه سیب زمینی در فر :

قالب كمربندی را به قطر ۲۳ سانتیمتر، با نیمی از كره چرب كنید و نیمی از خرده نان را در قالب بریزید. آن‌گاه سیب‌زمینی‌ها را بپزید و سپس پوره كنید. پوره سیب‌زمینی، نمك، فلفل و تخم‌مرغ را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط كنید.

 

حالا روغن را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت بگذارید، پیاز را بیفزائید و ۲ دقیقه تفت دهید تا نرم شود. سپس گوشت را بیفزائید و ۵ دقیقه، تفت دهید. اكنون قرص مرغ، خلال بادام، ادویه و جوز هندی را به گوشت بیفزائید و اندكی تفت دهید. حال یك‌سوم از پوره سیب‌زمینی را در قالب بریزید و صاف كنید.

 

سپس نیمی از مخلوط گوشت را رویش بریزید و با نیمی از باقیمانده پوره سیب‌زمینی، روی گوشت را بپوشانید. اینك باقیمانده گوشت را روی پوره سیب‌زمینی بریزید و با باقیمانده پوره سیب‌زمینی روی گوشت را بپوشانید و باقیمانده خرده نان را روی پوره بپاشید.

 

آنگاه باقیمانده كره را روی كیبه بریزید و آن را به مدت تقریبی ۳۰-۳۵ دقیقه، در فر گرم كرده با دمای ۲۲۰ درجه سانتیگراد یا تا زمانی كه طلائی رنگ شود، بپزید. همین كه كیبه قدری خنك شد، آن را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بگذارید و با سالاد كلم، هویج و گوجه فرنگی میل كنید.

 

گردآوری : بخش آشپزی بیتوته

درباره admin

این مطالب را نیز ببینید!

طرز تهیه ذرت مکزیکی

طرز تهیه ذرت مکزیکی

طرز تهیه اسنك پنير و گردو

طرز تهیه اسنك پنير و گردو

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *