صفحه اصلی / غذاهای ایرانی / طرز تهیه ته چین مرغ مجلسی

طرز تهیه ته چین مرغ مجلسی

مواد لازم

  • برنج ۳ فنجان
  • تخم مرغ ۳ عدد
  • زرشک ۱ فنجان
  • ماست خامه ای ۱ فنجان
  • سینه مرغ ۲ عدد
  • کره ۱۰۰ گرم
  • روغن نصف فنجان
  • زعفران دم کردن ۵ قاشق غذا خوری
  • نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه

مرحله ۱

ابتدابرنج را با آب نیم پز میکنیم

مرحله ۲

ماست و تخم مرغ و زعفران را در ظرف جداگانه ای مخلوط میکنیم

مرحله ۳

مرغ را با پیاز و فلفل دلمه میپزیم و پس از اینکه کامل پخت آن را قطعه قطعه میکنیم و کمی زعفران به آن میزنیم

مرحله ۴

مخلوط ماست و تخم مرغ را با برنج آبکش شده تزکیب میکنیم

مرحله ۵

قالب مورد نظر خود را چرب میکنیم و یک لایه برنج میریزیم و لایه ی بعدی را مرغ میریزیم و در آخر نیمه باقی مانده برنج را میریزیم و به مدت ۳۰ دقیقه در فر دمای ۱۸۰ درجه قرار میدهیم

منبع: مواد لازم

درباره admin

این مطالب را نیز ببینید!

طرز تهیه خوراك لوبيا سبز

امروز در بخش آشپزی ایرانی دستور پخت خوراك لوبيا سبز را برای شما عزیزان آورده ایم.

طرز تهیه شیرین پلو

طرز تهیه شیرین پلو

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *