نوشته های جدید
صفحه اصلی / کیک و شیرینی پزی / شیرینی تر / شیرینی تارت پرتقال

شیرینی تارت پرتقال

مواد لازم :

 

زرده تخم‌مرغ دو عدد
کره ۱۵۰ گرم
آرد ۲٫۵ پيمانه
بيكينگ پودر نصف قاشق چايخوري
پودر قند نصف پيمانه
وانيل ۴/۱ قاشق چايخوري
نمک ۸/۱ قاشق چايخوري
آب خنک به ميزان لازم

 

 

طرز تهيه :

 

آرد ،بکینگ پودر،پودر قند،وانیل و نمک  را با هم مخلوط كرده با كمك نوك انگشت کره قطعه قطعه شده را به خورد مواد مي‌دهيم. بعد از آن‌كه به شكل خرده نان در آمد، زرده را اضافه مي‌كنيم. سپس آب خنک را با قاشق چايخوري آنقدر اضافه مي‌كنيم تا خمير نرمي به ما بدهد. خمير را به مدت ۳۰ دقيقه داخل يخچال استراحت مي‌دهيم. سپس آن را در قالب‌هاي كوچك تارت پهن كرده كف قالب‌ها را با چنگال سوراخ مي‌كنيم و در فر با حرارت ۱۶۰ درجه سانتي‌گراد به مدت ۱۵ دقيقه مي‌پزيم. بعد از خنك شدن داخل تارت‌ها را با خامه فرم گرفته و فيله پرتقال پر مي‌كنيم.

 

 

منبع : groohashpazi

درباره admin

این مطالب را نیز ببینید!

باقلوا با خمیر یوفکا

طرز تهیه باقلوا با خمیر یوفکا بسیار خوشمزه و عالی که یکی از سوغاتی های شهر تبریز و کشور ترکیه محسوب میشود.

شیرینی ناپلئونی

طرز تهیه شیرینی ناپلئونی بسیار خوشمزه و لذیذ که شاید از شیرینی آمده هم خوش طعم تر باشد در ادامه...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *