نوشته های جدید
صفحه اصلی / کباب ها / فیله کباب

فیله کباب

مواد لازم :

 فیله گوسفندی ۳۰۰ گرم
 فلفل سیاه نیم کوب  ۱ قاشق سوپخوری
 سس سویا ۲ قاشق غذاخوری
 پیاز ساطوری متوسط ۲ عدد
 روغن زیتون  نصف پیمانه
 فلفل تازه کبابی به مقدار لازم

طرز تهیه :
۱٫ ابتدا پیاز و سس سویا و فلفل سیاه و روغن زیتون را با هم مخلوط کنید. گوشت را تکه ای خرد و با مواد مخلوط کنید. مواد را در ظرف شیشه ای در بسته بگذارید و حدود ۱۲ ساعت در یخچال قرار دهید تا مزه دار شود.

۲٫ فیله کباب را از یخچال خارج کنید. همه پیازهای چسبیده به گوشت را از آن جدا کنید و به سیخ فلزی بکشید. مقداری هم فلفل کبابی را جداگانه به سیخ بکشید و در کنار فیله ها کباب کنید.

۳٫ نکته: حرارت باید خیلی کم باشد و سیخ ها باید کمی با منقل فاصله داشته باشند تا کباب خشک نشود.

 

منبع : bartarinha.ir

درباره admin

این مطالب را نیز ببینید!

مرغ بریان

طرز تهیه مرغ بریان بسیار خوش طعم و بی نظیر که بهتر است یک بار امتحان کنید

کباب خلیج فارس

طرز تهیه کباب خلیج فارس بسیار لذیذ و خوشمزه در ادامه مطلب...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *