صفحه اصلی / پیش غذا / سالاد کلم با کشمش

سالاد کلم با کشمش

مواد لازم سالاد کلم و کشمش :

کلم برگ سفید ۴۰۰ گرم ۱۰۰ گرم / ۱۹ کالری
پیازچه ۲ عدد ۱۰۰ گرم / ۳ کالری
هویج ۱۷۵ گرم ۱۰۰ گرم / ۳۰ کالری
کرفس ۱۱۵ گرم ۱۰۰ گرم / ۱۳ کالری
کشمش ۷۰ گرم ۱۰۰ گرم / ۲۷۲ کالری
سرخالی زیره سیاه (در صورت دلخواه) نصف قاشق چای خوری ۱۰۰ گرم / ۱۵ کالری
جعفری تازه خردشده یک قاشق سوپ خوری ۱۰۰ گرم / ۳۴ کالری
روغن زیتون بودار ۳ قاشق سوپ خوری ۱۰۰ گرم / ۹۰۰ کالری
آب لیموترش یک قاشق سوپ خوری ۱۰۰ گرم / ۴۲ کالری

طرز تهیه سالاد کلم و کشمش :

*. با استفاده از یک چاقوی تیز، کلم برگ را به صورت خلالی خرد کنید.
*. پیازچه ها و ساقه های کرفس را نیز حلقه حلقه ببرید.
*. هویج ها را به وسیله چاقو به شکل خلالی خرد کرده یا اینکه از رنده درشت استفاده کنید.
*. بعد از اینکه مرحله برش همه سبزیجات به پایان رسید، سبزیجات خردشده را در کاسه بلوری بزرگی ریخته.
*. سپس کشمش و در صورت دلخواه زیره سیاه را اضافه کرده و خوب با هم مخلوط کنید.
*. جعفری خرد شده، روغن زیتون و آبلیمو را نیز به سالاد اضافه کرده و مواد را با قاشق با هم مخلوط کنید.
*. درظرف حاوی این سالاد را بگذارید و آن را حدود ۳ ساعت در یخچال قرار دهید تا طعم مواد با هم ترکیب شود.
*. پس از طی این مدت، روی سالاد را با خلا ل های هویج و پیازچه تزئین کرده و سرو کنید.

نکته: اگر دری برای کاسه پیدا نکردید، از پلاستیک محافظ غذا برای پوشش دهانه ظرف استفاده کنید.

منبع: آکاایران

درباره admin

این مطالب را نیز ببینید!

کروکت سیب زمینی

طرز تهیه کروکت سیب زمینی بسیا خوشمزه با ظاهری زیبا و دوست داشتنی.

خوراک لقمه ای گوشت و پنیر

طرز تهیه خوراک لقمه ای گوشت و پنیر بسیار خوشمزه و آسان در ادامه مطلب...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *