نوشته های جدید
صفحه اصلی / املت ها / املت اسفناج فوری

املت اسفناج فوری

مواد لازم:

 تخم مرغ هم‌زده : ۳ عدد

 اسفناج: يك پيمانه

 كره: يك قاشق غذاخوري

 نمك: ۴/۱ قاشق چاي‌خوري

 فلفل قرمز يا پاپريكا: به مقدار لازم
طرز تهيه:

 ۱- اسفناج‌ها را حدود ۱۸ دقيقه در آب نمك بجوشانيد.

۲- سپس با فشار دست، آب اضافي آن‌ها را خارج كنيد و بعد به صورت درشت خرد كنيد.

۳- اسفناج‌ها را با تخم‌مرغ‌ها مخلوط كنيد و مخلوط را درون تابه بريزيد و وقتي كمي سفت شد با يك قاشق به زير وسط املت بزنيد و بگذاريد تخم‌مرغ‌ها به قسمت داغ تابه برسند و به صورت يك‌دست بپزند.

۴- وقتي املت به رنگ طلايي تيره درآمد از قسمت لبه املت بگيريد وآن را به سمت مركز تا كنيد.

۵- املت را تا داغ است درون بشقاب بريزيد و آن را ميل كنيد.
منابع:
www.seemorgh.com
hamshahrionline.ir

درباره admin

این مطالب را نیز ببینید!

طرز تهیه املت در فر

مواد لازم جهت تهیه املت در فر برای ۳ نفر :  تخم مرغ  ۴ عدد …

املت گوشت چرخ کرده و بروکلی

پياز را در کمی روغن تفت می دهيم. بروکلی های تقريباً ريز خردشده را داخل …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *