صفحه اصلی / کیک و شیرینی پزی / شیرینی خشک / شیرینی هویج و بادام

شیرینی هویج و بادام

مواد لازم برای شیرینی هویج و بادام :

 پودر شكر  ۱۲۵ گرم
 هویج رنده كرده  ۲ عدد بزرگ
 زنجبیل تازه رنده كرده ۱ قاشق چایخوری
 بادام خردكرده  ۱۵۰ گرم
آرد ۳۰۰ گرم
نشاسته گندم ۲ قاشق سوپخوری
بكینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
تخم مرغ ۲ عدد
كره ۱۲۵ گرم
پودر پسته ۲ قاشق سوپخوری

 

طرز تهیه شیرینی هویج و بادام :

پودر شكر و هویج را در ظرف مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید تا هویج نرم شود. زنجبیل و بادام را بیفزائید. حالا آرد، نشاسته و بكینگ پودر را الک كنید، در مركز آن حفره ای ایجاد نمائید و به آرامی مواد را با یكدیگر مخلوط سازید. آن گاه تخم مرغ و كره نرم شده را بیفزائید تا خمیر نرمی حاصل شود.

 

اكنون چانه‌های كوچكی از خمیر درست كنید و آن‌ها را به شكل دایره باز نمائید. حالا قدری از مخلوط بادام و هویج را در وسط هر یك از خمیرها بگذارید و لبه‌های هر یک را به هم بچسبانید.

 

اكنون خمیرهای آماده را در سینی چرب كرده بچینید و شیرینی را به مدت تقریبی ۲۵ دقیقه در فر (تاون) گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد بپزید. اینك شیرینی را روی پنجره سیمی خنك سازید و آن را با پودر پسته تزئین نمائید.

 

منبع : shekarestan22.blogfa.com

درباره admin

این مطالب را نیز ببینید!

وافل با شکلات نوتلا

طرز تهیه وافل با شکلات نوتلا بسیار لذیذ و خوشمزه که میتواند یکی از بی نظیرترین دسر ها و میان وعده های شما باشد.

کیک قرمز مخملی

طرز تهیه کیک قرمز مخملی مناسبترین کیک روز ولنتاین یا همان روز عشق که میتوانید با شور و عشق تمام آن را برای عشق زندگیتان تهیه کنید با ما همراه باشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *