صفحه اصلی / غذاهای بین المللی / طرز تهیه فیله مرغ سوخاری با پنیر گودا

طرز تهیه فیله مرغ سوخاری با پنیر گودا

مواد لازم برای تهیه فیله مرغ سوخاری با پنیر گودا :

فیله مرغ ۱۰ عدد
 پنیر گودا  ۵ ورق
 نمک، فلفل، ادویه، زعفران کمی
 پودر سوخاری ریز یک بسته
پودر سوخاری درشت یک بسته
تخم مرغ ۳ عدد

 

طرز تهیه فیله مرغ سوخاری با پنیر گودا :

فیله مرغ را روی تخته گوشت بگذارید و کمی با سمت پهن چاقو بزنید تا باز شود. دقت کنید. نباید بافت فیله از هم جدا شود.

پنیر گودا را از وسط نصف کرده و روی فیله بگذارید.

 

فیله را لوله کرده و با خلال دندان آن را ثابت کنید.

مخلوط نمک، زعفران و ادویه را کمی روی فیله بریزید.

تخم مرغ ها را درون کاسه ای کامل بزنید.

 

فیله را درون تخم مرغ غلطانده و درون پودر سوخاری ریز بغلطانید.

مجدد درون تخم مرغ غلطانده و درون پودر سوخاری درشت بغلطانید.

 

در نهایت فیله را درون روغن داغ سرخ کنید.

این فیله را می توانید با انواع سس مایونز، فرانسوی و کچاپ سرو کنید.

 

منبع : seemorgh.com

درباره admin

این مطالب را نیز ببینید!

دمی آلمانی

طرز تهیه دمی آلمانی غذای ملل،بسیار خوشمزه و آسان در ادامه مطلب...

پلوی بحرینی

طرز تهیه پلوی بحرینی بسیار لذیذ و خوشمزه در این بخش از آشپزی ایرانی...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *