صفحه اصلی / کیک و شیرینی پزی / طرز تهیه کیک روغن زیتون

طرز تهیه کیک روغن زیتون

مواد لازم

کره جهت چرب نمودن قالب : مقداری

آرد بکینگ پودردار : ۲۲۵ گرم

شکر دانه ریز : ۵۰ گرم

شیر : ۱۲۵ میلی لیتر

آب پرتقال : ۴ قاشق غذاخوری

روغن زیتون : ۱۵۰ میلی لیتر

مخلوط انواع میوه خشک : ۱۰۰ گرم

دانه کاج : ۲۵ گرم

طرز تهیه

کف یک قالب کیک گرد به قطر ۱۸ سانتیمتر را چرب نموده و با کاغذ روغنی بپوشانید . آرد را در یک کاسه الک نمایید و شکر را روی آن بریزید . در مرکز مواد خشک حفره ای کوچک درست نمایید و شیر و آب پرتقال را در آن بریزید و با یک قاشق چوبی هم بزنید . به تدریج آن ها را به مخلوط شکر و آرد اضافه نمایید . روغن زیتون را روی مواد بریزید و خوب هم بزنید تا تمام مواد با هم مخلوط شوند . مخلوط میوه های خشک و دانه کاج را به مواد بیافزایید و با قاشق آن را داخل قالب آماده شده بریزید و روی آن را با کاردک صاف نمایید . کیک را در فری که از قبل گرم شده روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت و یا عدد ۴ فرهای گازی به مدت ۴۵ دقیقه بپزید تا روی آن طلایی و سفت شود . بگذارید تا کیک در قالب کمی خنک شود , سپس آن را روی یک سینی مشبک فلزی قرار دهید تا کاملا خنک شود . کیک را برش زده و آن را سرد یا گرم سرو نمایید .

درباره admin

این مطالب را نیز ببینید!

پن کیک ژاپنی

طرز تهیه پن کیک ژاپنی،یکی از ساده ترین دسر ها و میان وعده هایی است که به سرعت آماده شده و میتوانید نوش جان کنید.

شیرینی بریلو

طرز تهیه شیرینی بریلو . شیرینی عید نوروز را خودتان در خانه تهیه کنید و از خوردن آن لذت ببرید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *