مطبل لبنانی

مواد اولیه

  • بادنجان یک کیلوگرم
  • ارده سه قاشق سوپخوری
  • آب لیموترش و روغن زیتون از هر کدام نصف پیمانه
  • پودر فلفل قرمزو نمک به میزان لازم

طرز تهیه

  1. بادمجان‌ را کباب کرده پوست آنها را گرفته و بکوبید یا در مخلوط‌کن بریزید.
  2. ارده و آب لیموترش را به بادنجان اضافه کرده و کمی نمک بزنید دو قاشق روغن هم افزوده و مخلوط کنید.
  3. مواد را داخل ظرف ریخته وسط آن را گود کنید
  4. بقیه روغن زیتون را در گودی بریزید.
  5. روی مطبل را می‌توانید پودر فلفل قرمز و مقداری جعفری خردشده بپاشید و میل کنید.

منبع: چی بپزم

درباره admin

این مطالب را نیز ببینید!

بروسکتا

طرز تهیه بروسکتا که غذای ساده و راحتی است که در عرض چند دقیقه آماده میشود و میتوان آن را نوش جان کرد.

آنچیلادا گوشت

طرز تهیه آنچیلادا گوشت،غذای بسیار لذیذ و بی نظیر در این بخش از آشپزی ایرانی که غذایی کاملا متفاوت و خوشمزه بوده توصیه میکنم حتما یکبار این غذای عالی را امتحان کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *