صفحه اصلی / غذاهای ایرانی / خورش قیصی با مرغ تند

خورش قیصی با مرغ تند

مواد اولیه

  • فیله مرغ ۳ تا ۴ عدد
  • پیاز یک عدد متوسط
  • قیصی ۸ برگ
  • لپه کمی کمتر از یک پیمانه
  • رب گوجه فرنگی دو قاشق غذاخوری
  • پوره گوجه فرنگی ۱ پیمانه
  • زرشک دو قاشق غذاخوری ( اختیاری)
  • زعفران آب کرده، زردچوبه، فلفل، پودر لیمو عمانی و نمک به میزان لازم

طرز تهیه

  1. اول از همه پیاز را خلال کنید و در کمی روغن تفت بدین تا طلایی بشه، زردچوبه را اضافه کنید و تفت بدین.
  2. مرغها را تکه تکه کنید و به پیازها اضافه کنید و تفت بدین،
  3. رب را هم بریزید و بذارین مواد کاملا با هم مخلوط بشن که خامی رب هم گرفته بشه.
  4. یک پیمونه پوره گوجه فرنگی و یک لیوان آب به موادتون اضافه کنید و بذارین با هم بپزن.
  5. لپه را هم از قبل بذارین بپزه و تو این مرحله که مرغها دارن میپزن بهشون اضافه کنید.
  6. پخت فیله مرغ زمان زیادی لازم نذاره، کمتر از نیم ساعت با حرارت ملایم کافیه، فلفل و نمک خورش را تو این مرحله اندازه کنید. وقتی آب خورش کمی کشیده شد و به غلظت دلخواهتون رسید، قیصی های شسته شده را بهش اضافه کنید
  7. بعد از ۵ دقیقه زعفران آب کرده ،کمی دارچین و کمی پودر لیمو عمانی به خورش اضافه کنید
  8. من اواخر طبخ به این خورش ۲ قاشق غذاخوری زرشک اضافه کردم که تو دستور اصلی نداشت.

منبع:www.eligooloo.com

درباره admin

این مطالب را نیز ببینید!

ته چین شیرازی

ته چین شیرازی،یکی از بی نظیرترین غذاهای مجلسی بوده که میتوانید آن را تهیه و سلیقه خود را برای میهمانان عزیزتان نمایان کنید.این ته چین فوق العاده خوش طعم بوده و پیشنهاد میکنم این غذا را ک با امتحان کنید.

کوفته گوشت شتر

آموزش تهیه کوفته با گوشت شتر،که یک غذا با طبع گرم بوده و از لحاظ مزه فوق العاده میباشو و برای کم خونی نیز درمان است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *