خورش به آلو

مواد اولیه

  • گوشت گوسفند: ۳۰۰ گرم، خورشی
  • پیاز متوسط: یک عدد، ساطوری
  • به: ۲ عدد، پوست کنده خردشده
  • آلوبخارا: ۱۲۰ گرم
  • شکر: یک قاشق غذاخوری
  • آبلیمو: ۶ قاشق غذاخوری
  • زردچوبه، نمک و فلفل: به میزان لازم
  • زعفران دم‌کرده: ۶ قاشق غذاخوری

طرز تهیه

  1. روغن را در یک قابلمه روی شعله متوسط داغ کرده و پیاز را ۶ دقیقه در آن تفت دهید. گوشت را اضافه کرده و تفت دادن را ۵ دقیقه دیگر ادامه دهید.
  2. یک قاشق چای‌خوری زردچوبه اضافه کرده و پس از یک دقیقه به آن اضافه کنید. پس از ۳-۲ دقیقه نیمی از زعفران دم‌کرده را همراه کمی فلفل اضافه کنید. ۲ پیمانه آب‌جوش اضافه کرده و پس از اینکه خورش به جوش آمد، شعله را کم کرده و با در بسته ۳ ساعت خورش را بپزید.
  3. در یک ساعت آخر پخت خورش آلو و شکر را اضافه کنید و نمک و فلفل آن را اندازه کنید. ۱۰ دقیقه قبل از سرو خورش آبلیمو و زعفران باقیمانده را اضافه کرده و با چلو سرو کنید.

منبع:akairan.com

درباره admin

این مطالب را نیز ببینید!

ته چین شیرازی

ته چین شیرازی،یکی از بی نظیرترین غذاهای مجلسی بوده که میتوانید آن را تهیه و سلیقه خود را برای میهمانان عزیزتان نمایان کنید.این ته چین فوق العاده خوش طعم بوده و پیشنهاد میکنم این غذا را ک با امتحان کنید.

کوفته گوشت شتر

آموزش تهیه کوفته با گوشت شتر،که یک غذا با طبع گرم بوده و از لحاظ مزه فوق العاده میباشو و برای کم خونی نیز درمان است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *