صفحه اصلی / پیتزا و ساندویچ / پیتزا کالزونه

پیتزا کالزونه

مواد اولیه

  • آرد حدود ۴۰۰ گرم
  • روغن مایع ۳ قاشق غ
  • شیر ولرم یک پیمانه
  • آب ولرم نصف پیمانه
  • شکر ۱ ق سوپخوری
  • خمیر مایه ۱ ق سوپخوری
  • نمک قدری
  • فلفل دلمه ای خرد شده رنگی
  • کالباس سوسیس خرد شده
  • پیاز و قارچ خرد شده
  • زیتون بدون هسته و خرد شده
  • گوجه فرنگی ورقه شده
  • پنیرچدار و موتزارلا رنده شده

طرز تهیه

  1. شکر و خمیر مایه رو با آب ولرم تو لیوان بزرگ مخلوط کنین و مدت کوتاهی مثلا ده الی پانزده بذارین جای گرم تا عمل کنه و کف کنه . داخل یک ظرف گود ، روغن مایع و شیر رو بریزین و این مخلوط خمیر مایه رو بهش اضافه کنین و هم بزنین و سپس کم کم از آرد داخلش بریزین و مخلوط کنین . تا کاملا خمیر بشه . اونقدر که به دست نچسبه .
  2. سپس یک ساعت روش رو بپوشانین و بهش استراحت بدین تا کمی حجمش بیشتر بشه .
  3. قالب گرد یا مستطیل رو چرب کنین و از خمیرکف اون پهن کنین . دست رو با آرد آغشته کنین و گوشه ها رو کمی بیشتر بیرون کش بیارین و نصف خمیر داخل قالب رو سس مخصوص بمالین و کمی پودر آویشن و پنیر بپاشین . فر را داغ کنین . روی همون نیمه که سس زدین ، مقداری از مواد دلخواه روش بریزین .فلفل دلمه خرد شده ، سوسیس و کالباس خرد کرده ، پیاز و قارچ خرد شده و زیتون بدون هسته خرد شده روش بریزین.
  4. حالا نیمه دیگه که خالی بود رو روی نیمه پر برگردونین و روی اون قرار بدین و گوشه ها رو با دست بچسبونین و بپیچونین تا کاملا بسته بشه . درجه فر رو روی ۲۴۰ سانتیگراد تنظیم کنین و طبقه وسط به مدت ۴۰ دقیقه بذارین تا کاملا روی پیتزا ذوب و طلایی بشه .از همین سس مخصوص میتونین برای سرو پیتزا استفاده کنین . از دانه کنجد هم میتونین برای روی خمیر پیتزا استفاده کنین .

منبع:padideh-iran.mihanblog.com

درباره admin

این مطالب را نیز ببینید!

خمیر پیتزا به سبک ترکی

طرز تهیه خمیر پیتزا به سبک ترکی که در واقع این خمیر پیتزا طعم کاملا متفاوتی با خمیرپیتزای معمولی دارد

چیزبرگر چوبی

طرز تهیه چیزبرگر چوبی بسیار شکیل و خوشمزه در این بخش از آشپزی ایرانی امروز ....

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *