نوشته های جدید
صفحه اصلی / املت ها / املت قارچ و ژامبون

املت قارچ و ژامبون

مواد اولیه

  • تخم مرغ ۲عدد
  • پیاز ۱عدد متوسط
  • قارچ ۱۰عدد (بسته به ذایقه)
  • ژامبون ۴_۵ورق
  • پنیر پیتزا کمی
  • خامه یک قاشق غذاخوری
  • جعفری خردشده یک. قاشق غذاخوری
  • نمک فلفل آویشن ب میزان لازم

طرز تهیه

  1. پیاز را بصورت نگینی خرد کرده و سر تفت میدهیم.
  2. قارچها را هم بصورت جداگانه میپزیم سپس به پیازها می افزاییم .
  3. بعد ژامبونهای نگینی شده را اضافه میکنیم و خامه را اضافه میکنیم و جعفری و پنیر پیتزا و ادویه راهم اضافه میکنیم, مواد میانی آماده است.
  4. تخم مرغها را جداگانه در ظرفی هم زده و فلفل و نمک اضافه میکنیم , و در تابه گرد مورد نظر تخم مرغها را ریخته تا پخته شود.
  5. در ظرف مورد نظر تخم مرغ را گذاشته و مواد را روی نیمی از تخم مرغ پخش کرده و مانند تصویر سرو میکنیم.

منبع:چی بپزم؟

درباره admin

این مطالب را نیز ببینید!

املت گل ‌کلم

مواد اولیه گل‌کلم یک عدد تخم‌مرغ چهار عدد آرد یک قاشق مرباخوری پیاز یک عدد …

املت اسپانیایی

مواد لازم برای املت اسپانیایی : تخم مرغ ۳ عدد شیر ۲ قاشق سوپخوری کره …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *