صفحه اصلی / پاستا و ماکارونی / پاستای قارچ و تره فرنگی

پاستای قارچ و تره فرنگی

مواد اولیه

  • پاستا :نصف بسته
  • تره فرنگی: ۱ عدد درشت
  • قارچ:۲۵۰ گرم
  • اویشن تازه:۱ قاشق چای خوری
  • سیر:۱ حبه
  • کره:۱ قاشق غذا خوری
  • خامه : ۱/۲ پیمانه کمی کمتر
  • نمک و فلفل سیاه

طرز تهیه

  1. پاستا را با کمی اب جوش که بهش روغن و نمک اضافه کردید بجوشانید تا نرم بشه و ابکش کنید
  2. تره فرنگی رو قسمت های سفید و سبز نرم رو باریک خرد کنید
  3. سیر رو ریز خرد کنید و با کره تفت بدید بعد تره فرنگی ریز خرد شده رو اضافه کنید و تفت بدید تا نرم بشن
  4. بعد قارچ خورد شده رو اضافه کنید و کمی تفت بدید نمک و فلفل بزنید و خامه رو اضافه کنید
  5. پاستا رو اضافه کنید و ۲ دقیقه بزارید رو حرارت و با مواد خوب مخلوط کنید اویشن، و ادویه رو اضافه و قاطی کنید

منبع: http://yemalilar.blogspot.com

درباره admin

این مطالب را نیز ببینید!

پاستا پنه با سس آرابیاتا

طرز تهیه پاستا پنه با سس آرابیاتا بسیار لذیذ و خوشمزه در این بخش از آشپزی حرفه ای ....

رولت لازانیا با مرغ

طرز تهیه رولت لازانیا با مرغ بسیار لذیذ و خوشمزه در این قسمت از آشپزی ایرانی...

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *