گوجرز

مواد لازم
شیر
نصف فنجان
آب
نصف فنجان
کره
۱۴۰ گرم
نمک
۱ ق چ
آرد
۱ فنجان معادل ۱۴۰ گرم
تخم مرغ
۵ عدد بزرگ
پنیر گرویر رنده شده
۱ فنجان معادل ۱۴۰ گرم
فلفل شیاه
۲ ق چ
برگ آویشن تاره
۲ ق چ
مواد لازم برای روی گوجرزها
تخم مرغ بزرگ
۱ عد
نمک
یک هشتم ق چ
پنیر گرویر رنده شده

طرز تهیه :
فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود .
در یک تابه متوسط کره ، آب ، شیر و نمک را مخلوط کرده روی حرارت متوسط بگذارید تا کره ذوب شده و مخلوط شروع به جوشیدن کند .

آرد را یک باره اضافه کرده وبا قاشق چوبی شروع به هم زدن کنید و به هم زدن ادامه دهید تا خمیر از اطراف ظرف شروع به جمع شدن کند و خمیرنرمی داشته باشید .

خمیر را به کاسه همزن منتقل کرده و سر پدالی همزن را وصل کنید و با سرعت کم هم بزنید و تخم مرغ ها را یکی یکی با کمی فاصله اضافه کنید و هر بار تا مخلوط شدن کامل تخم مرغ با خمیر صبر کنید موقع اضافه کردن تخم مرغ ها خمیر از هم باز میشود که طبیعی است و با ادامه دادن هم زدن دوباره جمع میشود . خمیر باید براق نرم و غلیظ باشد .
پنیر ، فلفل و آویشن را اضافه کرده با قاشق با خمیر مخلوط کنید سپس خمیر را به قیف با ماسوره گرد ساده با قطر ۱ سانتی منتقل کرده و توپهایی ۲ و نیم سانتی با فاصله ۴ سانتی از هم در سینی فر که با کاغذ روغنی پوشانده اید بگذارید . میتوانید به جای قیف از قاشف یا اسکوپ کوچک بستنی هم برای قرار دادن خمیرها در سینی فر استفاده کنید .
روی خمیرها را با مخلوط سفیده تخم مرغ و نمک رومال بزنید و پنیر رنده شده بپاشید و به مدت ۲۰ – ۳۰ دقیقه در فر بگذارید بپزند تا خمیرها پف کرده و قهوه ای شوند . گوجرز ها بعد از پخت باید کاملا تو خالی و سبک باشند اگر احساس سنگینی کردید به پتشان در فر ادامه دهید .
بعد از پخت داخل نان ها را میتوانید با انواع مواد مختلف با سلیقه ی خودتان پر کرده و میل نمایید .

درباره admin

این مطالب را نیز ببینید!

پن کیک ژاپنی

طرز تهیه پن کیک ژاپنی،یکی از ساده ترین دسر ها و میان وعده هایی است که به سرعت آماده شده و میتوانید نوش جان کنید.

شیرینی بریلو

طرز تهیه شیرینی بریلو . شیرینی عید نوروز را خودتان در خانه تهیه کنید و از خوردن آن لذت ببرید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *