کیک پرتقالی

مواد لازم برای تهیه کیک پرتقالی:
آب پرتقال:صد گرم

آرد گندم :۲۵۰ گرم

وانیل:یک چهارم قاشق چای خوری

پوست پرتقال رنده شده: یک قاشق غذاخوری

بیکینگ پودر:یک قاشق مربا خوری

تخم مرغ:چهار عدد

روغن مایع:صد گرم

پودر شکر : صد و پنجاه گرم

با این مقدار مواد لازم به اندازه دو دیس متوسط از ”‌ کیک پرتقالی“ خواهیم داشت.

طرز تهیه کیک پرتقالی:
چهار عدد تخم مرغ را با یک چهارم قاشق چای خوری وانیل و هفت قاشق غذاخوری پودر شکر (۱۵۰ گرم) مخلوط کرده، با همزن برقی حدود ۵ دقیقه می‌زنیم تا غلیظ شده، حجم آن دو برابر شود.

روغن را اضافه کرده، هم می‌زنیم سپس آرد گندم (۲۵۰ گرم) و یک قاشق مرباخوری بیکینگ پودر را با هم مخلوط کرده، نصف آن را با یک الک به تخم مرغ های زده شده اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم. بعد آب پرتقال و پوست پرتقال رنده شده را اضافه کرده هم می‌زنیم و بعد بقیه آرد را اضافه کرده، هم می‌زنیم تا مایه کیک آماده شود.

فر را از نیم ساعت قبل با شعله متوسط (۱۶۰ الی ۱۷۰ درجه سانتی‌گراد) روشن می‌کنیم. ته دو قالب تفلون به شکل مستطیل به طول ۲۶ سانتیمتر را کمی چرب کرده، مایه کیک را در آن ها می‌ریزیم. مایه کیک باید نصف قالب را بگیرد تا جا برای پف کردن داشته باشد. قالب را در طبقه وسط فر برای مدت ۳۰ دقیقه قرار می‌دهیم (تا زمانی که کیک پف کرده، روی آن کمی طلایی شود). سپس ۵ دقیقه شعله فر را کم (۱۲۰ الی ۱۳۰ درجه سانتی‌گراد) می‌کنیم و بعد کیک را از فر درآورده تا سرد شود.

کیک را از قالب جدا کرده تا آماده پذیرایی شود.

درباره admin

این مطالب را نیز ببینید!

پن کیک ژاپنی

طرز تهیه پن کیک ژاپنی،یکی از ساده ترین دسر ها و میان وعده هایی است که به سرعت آماده شده و میتوانید نوش جان کنید.

شیرینی بریلو

طرز تهیه شیرینی بریلو . شیرینی عید نوروز را خودتان در خانه تهیه کنید و از خوردن آن لذت ببرید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *