پای براونی تمشک

مواد لازم برای خمیر پای:
آرد
۱ و یک چهارم فنجان
نمک
نصف ق چ
شکر
نصف ق غ
کره سرد مکعبی خرد شده
نصف فنجان
آب سرد
۲ ق غ
مواد میانی:
کره
نصف فنجان
شکلات خرد شده
۹۰ گرم
شکر
۱ فنجان
تخم مرغ
۳ عدد
نمک
یک چهارم ق چ
عصاره وانیل
۱ ق چ
آرد
نصف فنجان
تمشک تازه
۱۸۰ گرم

طرز تهیه :
برای تهیه خمیر پای آرد ، نمک و شکر را مخلو ط کرده و کره را با چنگال به خورد مواد بدهید تا به شکل ماسه ای در آید . آب را یک قاشق یک قاشق اضافه کنید تا زمانی که خمیر فرم بگیرد و چند باری خمیر را ورز دهید تا کاملا یکدست شود .
خمیر را به شکل دیسکی باز کنید و با پلاستیک بپوشانید و حداقل ۲ ساعت در یخچال بگذارید خنک شود .
فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود . روی سطحی آرد پاشی شده خمیر را به اندازه دایره ای ۳۰ سانتی باز کنید و روی قالب پای ۲۲ سانتی منتقل کرده و کف و دیواره های قالب را با خمیر بپوشانید و از ۲ سانتی لبه ی قالب خمیر را برش بزنید و تا زده با انگشت فرم دهید .
برای تهیه مواد میانی کره و شکلات را روی حرارت خیلی کم هم بزنید تا ذوب شده یکدست شود و ۵ دقیقه کناری بگذارید خنک شود .
شکر را اضافه کرده هم بزنید تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کرده هم بزنید یکدست شود سپس نمک و وانیل را اضافه کرده مخلوط کنید . آرد را اضافه کرده مخلوط کنید تا خمیر یکدست شود سپس تمشک را اضافه کرده به آرامی با خیر مخلو طکنید که له نشوند .
خمیر براونی را روی خمیر پای ریخته و بقیه ی تمشک ها را رویش بچینید و به مدت ۱ ساعت در فر بگذارید تا بپزد و خودش را بگیرد سپس کناری بگذارید کاملا خک شد و به همراه خامه و تمشک تازه سرو نمایید .
بهتر است بعد ازین که پای به دمای محیط رسید ۲ ساعت در یخچال بگذارید کاملا خنک شود و سپس سرو نمایید .

درباره admin

این مطالب را نیز ببینید!

پن کیک ژاپنی

طرز تهیه پن کیک ژاپنی،یکی از ساده ترین دسر ها و میان وعده هایی است که به سرعت آماده شده و میتوانید نوش جان کنید.

شیرینی بریلو

طرز تهیه شیرینی بریلو . شیرینی عید نوروز را خودتان در خانه تهیه کنید و از خوردن آن لذت ببرید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *