صفحه اصلی / مربا / مربای انجیر

مربای انجیر

مواد لازم برای تهیه مربا انجیر :
شکر ۸۰۰ گرم
انجیر یک کیلو‌
آبلیمو یک قاشق غذا‌خوری
گلاب ۲ قاشق غذا‌خوری
آب یک لیوان

طرز تهیه مربا انجیر :
ابتدا انجیر‌ها را شسته و روی انجیر‌ها با چنگال چند سوراخ ایجاد کنید.
شکر را با آب مخلوط کرده و روی حرارت بگذارید.

بعد از جوش آمدن انجیرها را در شربت بریزید و صبر کنید تا انجیر‌ها نرم شده و گلاب و آب لیمو را هم اضافه کنید و چند دقیقه دیگر بجوشانید.

در این مرحله حتما در ظرف مربا را یک پارچه تمیز گذاشته و حرارت را خاموش کنید و با در بسته بگذارید خنک شود تا شهد به درون انجیر‌ها نفوذ کند و مربا آماده شود.
برای تهیه مربای انجیر بهتر است از انجیر‌های ریز و سبز استفاده کنید.

درباره admin

این مطالب را نیز ببینید!

مرباي تمشک

مواد لازم : تمشک ۳ کیلو گرم شکر یک کیلو گرم طرز تهیه : تمشک …

مربای زردآلو

مواد لازم: زردآلوی تقریباً سفت ۲/۵ كیلو شكر ۱/۵ كیلو آب ۲ لیوان آبلیمو ۲ …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *