صفحه اصلی / پیش غذا / سالاد نودل چینی

سالاد نودل چینی

مواد اولیه

  • مرغ آبپز خرد شده=یک پیمانه
  • جعفری خرد شده=یک پیمانه
  • هویج رنده شده=یک پیمانه
  • پیاز خرد شده= ۳ قاشق غذاخوری
  • مایونز کم چرب=۱/۴ لیوان
  • خامه کم چرب=۱/۴ لیوان
  • نودل (رشته چینی)آماده=یک بسته

طرز تهیه

  1. سس مایونز و خامه را در یک ظرف جداگانه با یکدیگر مخلوط می کنیم.
  2. در یک کاسه بزرگ مرغ ، جعفری پیاز و هویج را مخلوط می کنیم. سپس مخلوط مایونز و خامه را به آن اضافه می کنیم.
  3. نودل را (در حدود ۳ تا ۴ دقیقه) در آب جوش قرار می دهیم و آن را آبکش کرده و به مخلوط سبزیجات و مرغ اضافه می کنیم.
  4. برای جلوگیری از خمیر شدن رشته چینی بهتر است قبل از سرو کردن سالاد به مخلوط اضافه شود. نودل یا همان رشته در تمام فروشگاه های مواد غذایی موجود است.

www.alamto.com

درباره admin

این مطالب را نیز ببینید!

سوپ قارچ و مرغ

طرز تهیه سوپ قارچ و مرغ بسیار لذیذ و بی نظیر که یک پیش غذای بسیار عالی برای سفره شما به شمار میاید را برای شما آموزش داده یم.

اردور قارچ

طرز تهیه اردور قارچ بسیار خوشمزه و لذیذ به عنوان یک پیش غذای ساده و لذیذ که در ادمه آموزش داده ایم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *