صفحه اصلی / کباب ها / کباب‌ ترش بوقلمون

کباب‌ ترش بوقلمون

مواد لازم

برای ۲ تا ۴ نفر  ۲۰۰ تا ۲۵۰ گرم سینه یا فیله بوقلمون ۱ ق س گردوی خرد شده ۳ ق س مخلوط رب انار و زرشک ۱ ق س سبزی معطر ۱ ق س پیاز رنده شده ۲ ق س روغن‌زیتون ۲ حبه سیر رنده شده به میزان لازم نمک و فلفل

طرز تهیه:

۱. ابتدا گوشت بوقلمون را به‌صورت مکعب‌های بزرگ خرد کنید. در یک کاسه پیاز رنده شده را با سیر، روغن‌زیتون، رب انار و زرشک، گردوی خرد شده ، مقداری نمک و فلفل و سبزیجات معطر مخلوط کنید، سپس تکه‌های گوشت را داخل آن قرار دهید و ظرف را به مدت ۲۴ ساعت داخل یخچال بگذارید تا طعم دار شود.

۲. تکه‌های گوشت را به‌طور دلخواه یا روی آتش، روی منقل یا روی اجاق‌گاز کباب کنید.

۳. بعدازاینکه کباب‌ها آماده شد، در صورت تمایل مقداری رب انار، کمی فلفل و گردوی خرد شده روی آنها را بریزید و سرو کنید.  فوت‌وفن  برای سبزیجات معطر از مخلوط نعنا، ریحان و جعفری استفاده کنید. به این صورت که آنها را بعد از شست‌وشو بگذارید تا کاملا خشک شوند، سپس خرد کنید.

درباره admin

این مطالب را نیز ببینید!

دستور جوجه ترش

دستور تهیه جوجه ترش خوشمزه و عالی

طرز تهیه جوجه کباب عسلی

طرز تهیه جوجه کباب عسلی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *