همبرگر مرغ

مواد لازم:

سس مایونزبه میزان لازم

گوجه فرنگیبه میزان لازم

کاهو۴ عدد

نان همبرگر۴۵۰ گرم

مرغبه میزان لازم

فلفل سیاهبه میزان لازم

نمک۱

شاخهکرفس۱/۲ عدد

فلفل دلمه ای۱ عدد کوچک

پیاز۲ قاشق غذاخوری

روغن

طرز تهیه:

۱- پیاز را ریز خرد کنید.
۲- از فلفل دلمه ای زرد یا نارنجی استفاده کنید. فلفل دلمه ای و کرفس را هم ریز خرد کنید.
۳- از ۴۵۰ گرم گوشت مرغ چرخ کرده استفاده کنید. ترجیحا از گوشت ران مرغ استفاده کنید.

  1. در ماهیتابه ای بزرگ، ۱ قاشق غذاخوری روغن گرم کنید. پیاز، فلفل دلمه ای و کرفس را در آن بریزید، بر روی آن ها نمک و فلفل سیاه بپاشید. سبزیجات را برای ۸ تا ۱۰ دقیقه تا نرم شوند، تفت دهید. آن ها را از ماهیتابه خارج کرده ، در کاسه ای متوسط بریزید و بگذارید تا خنک شوند.
  2. مرغ را به سبزیجات اضافه کرده و آن ها را خوب با هم مخلوط کنید. از آن ها ۴ عدد همبرگر، هر یک به قطر تقریبا ۱۰ سانتی متر درست کنید.
  3. در همان ماهیتابه، ۱ قاشق غذاخوری روغن باقیمانده را روی حرارت متوسط گرم کنید، همبرگر ها را برای ۶ تا ۸ دقیقه از هر طرف تا مغز پخت و قهوه ای رنگ شوند، بپزید.
  4. نان ها را از وسط برش دهید. همبرگر های مرغ پخته شده را در نان همبرگر قرار دهید، کاهو، گوجه فرنگی و سس مایونز روی آن ها بگذارید و سرو کنید.

منبع:آشپزباشی

درباره admin

این مطالب را نیز ببینید!

خمیر پیتزا به سبک ترکی

طرز تهیه خمیر پیتزا به سبک ترکی که در واقع این خمیر پیتزا طعم کاملا متفاوتی با خمیرپیتزای معمولی دارد

چیزبرگر چوبی

طرز تهیه چیزبرگر چوبی بسیار شکیل و خوشمزه در این بخش از آشپزی ایرانی امروز ....

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *