میگو کریسپی

مواد لازم

میگو ۲۵۰ گرم
تخم مرغ یک عدد
آرد دو تا سه قاشق غذاخوری
شیر نصف استکان
پودر فلفل قرمز دو قاشق مرباخوری
پودر سیر یک قاشق غذاخوری
نمک به میزان لازم
برد کرامب(آرد سوخاری) به میزان لازم

طرز تهیه

میگوها رو کمر میگیریم و تمیز میشوییم.
تخم مرغ را با شیر آرد و پودر سیر و پودر فلفل قرمز و نمک مخلوط میکنیم و با چنگال هم میزنیم.
میگوها را ده دقیقه توی مایع بالا میخوابونیم.
میگوها را دانه دانه بیرون میآوریم و توی برد کرامب میغلتانیم.
توی یک ظرف ته گود رو پر از روغن میکنیم و میگذاریم روغن داغ داغ بشه و میگوها رو دانه دانه توی روغن غوطه ور میکنیم و میگذاریم خوب سرخ بشه.

درباره admin

این مطالب را نیز ببینید!

بروسکتا

طرز تهیه بروسکتا که غذای ساده و راحتی است که در عرض چند دقیقه آماده میشود و میتوان آن را نوش جان کرد.

آنچیلادا گوشت

طرز تهیه آنچیلادا گوشت،غذای بسیار لذیذ و بی نظیر در این بخش از آشپزی ایرانی که غذایی کاملا متفاوت و خوشمزه بوده توصیه میکنم حتما یکبار این غذای عالی را امتحان کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *