صفحه اصلی / کباب ها / ترشه کباب

ترشه کباب

مواد اولیه:
گوشت گوسفند یا گوساله ۵۰۰ گرم . گردوی چرخ شده ۱۰۰ گرم

رب انار ۳ قاشق غذاخوری . پیاز ۱ عدد . سیر ۲ حبه . روغن زیتون یا مایع ۱/۲ لیوان

جعفری.گشنیز.مرزه.ترخون ۳ قاشق خرد شده . نمک.فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه : درون کاسه ای روغن ، پیاز و سیر رنده شده ، سبزیجات ریز خرد شده ، گردوی چرخ شده ، فلفل و رب انار را مخلوط کنید سپس گوشتی را که به شکل درشت و یک اندازه خرد کرده اید به این مخلوط اضافه نمائید ( نمک را در زمان پخت اضافه کنید تا کباب سفت نشود ).

روی ظرف را بپوشانید و به مدت ۲ – ۳ ساعت درون یخچال قرار دهید تا طعم تمام مواد جذب گوشت شود ، پس از این مدت زمان گوشت ها را با فاصله یک بند انگشت به سیخ بکشید ( فاصله بین گوشت ها برای پخت بهتر کباب است ).

سیخ ها را روی کباب پز یا اتش قرار دهید و وقتی کباب کمی خود را گرفت رویش نمک بپاشید تا ترد بماند ( بهترین نوع طبخ برای پخت کباب ترش و هر نوع کبابی اتش ذغال میباشد ).
کباب ترش دارای طعمی عالی و خوشمزه است و بهمراه برنج زعفرانی یا نان سرو میشود.

درباره admin

این مطالب را نیز ببینید!

دستور جوجه ترش

دستور تهیه جوجه ترش خوشمزه و عالی

طرز تهیه جوجه کباب عسلی

طرز تهیه جوجه کباب عسلی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *