صفحه اصلی / املت ها / املت ایتالیایی

املت ایتالیایی

مواد لازم:
قارچ خرد شده یک پیمانه

کدو خرد شده یک پیمانه

کره یا مارگارین قاشق غذاخوری

آب ۳ قاشق غذاخوری

تخم‌ مرغ ۴ عدد

نمک یک چهارم قاشق چای ‌خوری

فلفل یک چهارم قاشق چای ‌خوری

پنیر رنده شده موزارلا نصف پیمانه

مواد لازم برای سُس:

مارگارین یا کره یک قاشق غذاخوری

گوجه فرنگی خرد شده ‌ یک عدد

جعفری تازه و خرد شده ۲ قاشق غذاخوری

پودر ریحان نصف قاشق چای‌ خوری

نمک یک هشتم قاشق چای‌ خوری

طرز تهیه:

* ۲ قاشق غذاخوری کره را در تابه ‌ای ذوب کرده و قارچ‌ و کدو‌ها را درون آن تفت دهید تا نرم شوند.

* قارچ و کدوها را از تابه خارج کرده و درون تابه مابقی کره را بریزید.

* تخم‌ مرغ، آب، نمک و فلفل را با هم مخلوط کرده و درون کره ذوب شده بریزید.

* هم زمان با پخته شدن تخم‌ مرغ ‌ها ، لبه آن ‌ها را بلند کرده و تابه را کمی شیب دهید تا تخم‌ مرغ‌ های پخته نشده در زیر، به سمت مرکز تابه روان شوند و به صورت یک دست بپزنند.

* وقتی تخم ‌مرغ‌ ها تقریبا پخته شدند، با قاشق از سبزی‌ جات، روی نیمی از املت بریزید و روی آن ‌ها را مملو از پنیر کنید.

* سپس لبه دیگر را روی آن ‌ها تا کنید و به مدت یک تا دو دقیقه، درب تابه را بگذارید.

* هم زمان با درست شدن املت، کره را درون قابلمه ‌ای ذوب کرده و مابقی مواد سُس را درون آن به مدت ۵ دقیقه بپزید و مرتب آن را هم بزنید.

* سُس آماده شده را روی املت بریزید و آن را میل کنید.

درباره admin

این مطالب را نیز ببینید!

املت گل ‌کلم

مواد اولیه گل‌کلم یک عدد تخم‌مرغ چهار عدد آرد یک قاشق مرباخوری پیاز یک عدد …

املت قارچ و ژامبون

مواد اولیه تخم مرغ ۲عدد پیاز ۱عدد متوسط قارچ ۱۰عدد (بسته به ذایقه) ژامبون ۴_۵ورق …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *