آش رشته

مواد لا زم ( برای ۴ نفر ) :

رشته مخصوص آش
۴۰۰ گرم
سبزی آش ( تره – جعفری – اسفناج – شوید – گشنیز )
۱ كیلو
نخود و لوبیا و عدس ( مجموﻋﺄ به مقدار مساوی )
۴۵۰ گرم
نعناع خشك

۴ قاشق یا نعناع تازه ۲۰۰ گرم
پیاز
۴ عدد متوسط
كشك ساییده غلیظ
۲ لیوان
آرد
۲ قاشق
روغن
به میزان لازم
نمك و فلفل
به مقدار كافی

طرز تهیه:
حبوبات را از قبل خیس می كنیم. سپس آنها را با پیاز سرخ كرده ( كه ممكن است كمی زردچوبه به آن زده باشیم ) می گذاریم كاﻤﻸ بپزد. بعد سبزی را تمیز و خرد می كنیم و داخل حبوبات پخته شده می ریزیم و می گذاریم سبزی ها هم بپزند.

سپس دو قاشق سوپ خوری آرد را در كمی آب سرد حل می كنیم و داخل آش می ریزیم و مرﺘﺒﺄ هم می زنیم. رشته را در آش می ریزیم ومی گذاریم آهسته بپزد، ولی رشته نباید خرد شود. نمك و فلفل و زردچوبه را هم اضافه می كنیم. سعی كنید نمك را با احتیاط در آش بریزید، چون كشك اصولاً شور است. بعد آش را از روی شعله بر می داریم و با كشك مخلوط می كنیم . سپس در سوپخوری می ریزیم و روی آن را با كمی كشك ساده و پیاز سرخ كرده و نعناع داغ ( و در صورت دلخواه سیر داغ ) تزیین می كنیم .

درباره admin

این مطالب را نیز ببینید!

آش کلم بروکلی

طرز تهیه آش کلم بروکلی باکویی بسیار خوشمزه و کم نظیر است که در این فصل بیستر از آن استقبال میشود.با ما همراه باشید تا آموزش آش کلم بروکلی آذربایجان را برایتان شرح دهیم.

سوپ قارچ و مرغ

طرز تهیه سوپ قارچ و مرغ بسیار لذیذ و بی نظیر که یک پیش غذای بسیار عالی برای سفره شما به شمار میاید را برای شما آموزش داده یم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *