صفحه اصلی / کیک و شیرینی پزی / شیرینی خشک / شیرینی قورابیه بادام

شیرینی قورابیه بادام

موادلازم:
۵۰۰ گرم
آرد گندم
۱ پیمانه
پودر قند
۳۰۰ گرم
کره
۱ قاشق مرباخوری
بیکینگ پودر
به میزان لازم
بادام
طرز تهیه:
آرد، پودر شکر ، پودر بادام ، بکین پودر و مارگارین یا کره را با هم مخلوط کنید و با دست خوب ورز دهید می توانید مواد گفته شده را در دستگاه غذا ساز بریزید و مخلوط کنید باید خمیرتان خوب ورز داده شود و هم بخورد تا یکدست و لطیف شود.
سینی فر را چرب کنید و فر را روشن کنید تا به اندازه لازم گرم شود. از خمیرتان با قالب های گرد قالب بزنید و یا اگر بدون قالب کار می کنید به اندازه یک گردو از خمیر برداشته و با دستتان گرد کنید و در سینی که چرب کرده اید قرار دهید به همین روند ادامه دهید تا خمیرتان به طور کامل تمام شود. شما می توانید از این خمیر به به صورت تارت هم استفاده کنید و رویش انواع کرم هایی که دوست دارید بریزید
در نهایت سینی را در فر با حرارت ۱۷۵ درجه سانتی گراد به مدت ۲۰ دقیقه بگذارید تا بپزد. بعد از این که شیرینی قورابیه بادام خوب پخت شد، رویش را با پودر شکر و بادام تزئین کنید و نوش جان کنید.

زمان آماده سازی
۳۰ دقیقه
زمان پختن
۲۰ دقیقه
درجه دشواری
آسان
مناسب برای
۴ نفر

درباره admin

این مطالب را نیز ببینید!

وافل با شکلات نوتلا

طرز تهیه وافل با شکلات نوتلا بسیار لذیذ و خوشمزه که میتواند یکی از بی نظیرترین دسر ها و میان وعده های شما باشد.

کیک قرمز مخملی

طرز تهیه کیک قرمز مخملی مناسبترین کیک روز ولنتاین یا همان روز عشق که میتوانید با شور و عشق تمام آن را برای عشق زندگیتان تهیه کنید با ما همراه باشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *