نوشته های جدید
صفحه اصلی / غذاهای دریایی / پلو بریانی (هرمزگانی)

پلو بریانی (هرمزگانی)

مواد اولیه

  • برنج ۴ پیمانه
  • گوشت گوساله ۲۵۰گرم
  • نخود پخته شده ۱پیمانه
  • سیب زمینی ۲عدد
  • پیاز ۱عدد
  • روغن نصف پیمانه
  • رب گوجه فرنگی ۲قاشق غذاخوری
  • زعفران دم کرده
  • ادویه(نمک.فلفل سیاه. لیمو خشک.فلفل قرمز.فلفل هندی.زیره.دارچین.هل)بسته به ذائقه افراد ادویه استفاده می شود

طرز تهیه

  1. ابتدا برنج را آبکش کرده کنار می گذاریم
  2. گوشت را در قطعه های دو سانتی میبریم و می پزیم
  3. سپس در ماهیتابه روغن را گرم میکنیم و پیاز خورد شده را اضافه میکنیم
  4. قبل از طلایی شدن سیب زمینی را که نگینی خورد کرده بودیم به آن اضافه میکنیم
  5. در این فرصت برنج را در قابلمه ریخته میگذاریم جوش بخورد.
  6. سیب زمینی ها که نرم شد گوشت پخته شده و نخود و رب و ادویه ها را اضافه میکنیم و چند دقیقه ای روی حرارت نگه می‌داریم
  7. برنج را که آبکش کردیم، مواد آماده شده را لای برنج گذاشته و زعفران را اضافه کرده و می گذاریم دم بکشد.

نکته:

  • این غذای محلی شهرستان بستک در استان هرمزگان است.
  • این غذا شباهت زیادی به مجبوس که یک پلوی لبنانی-عربی است دارد.

منبع : چی بپزم

درباره admin

این مطالب را نیز ببینید!

طرز تهیه سبزی پلو با ماهی مجلسی

طرز تهیه سبزی پلو با ماهی مجلسی خوشمزه و عالی

سالمون کبابی با پیازچه و پستوی نعناع و کاپاریس

سالمون کبابی با پیازچه و پستوی نعناع و کاپاریس از مجموعه دستورغذایی های مارتا استوارت …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *