کیک‌ گردو

مواد لازم:

آرد: ۲ لیوان ،

روغن مایع: دو سوم لیوان ،

بکینگ پودر: ۲ قاشق مربا‌خوری ،

شکر: ۱/۵ لیوان ،

تخم‌مرغ: ۴ عدد ،

گردو خرد شده: یک لیوان سر خالی ،

رنده پوست لیمو: یک قاشق مربا‌خوری،

ماست: یک لیوان
طرز تهیه:
ابتدا تخم‌مرغ‌ها را شکسته و زرده و سفیده را جدا کنید. زرده تخم‌مرغ و شکر و روغن را در ظرف گود بریزید و با همزن برقی بزنید تا کرم‌رنگ شود.

ماست را هم به همراه پوست لیمو رنده شده و گردوی خرد شده به مواد اضافه کنید و خوب مخلوط کرده تا صاف شود. سفیده را هم جدا بزنید تا سفت شده و کاملا فرم بگیرد. آرد و بکینگ پودر را هم مخلوط کنید و ۲ الی ۳ بار الک کنید.

آرد الک شده را کم‌کم به مواد زده شده اضافه کنید و به هم بزنید. در انتها سفیده تخم‌مرغ را به مواد کیک افزوده و به آرامی و از یک جهت مخلوط کنید.

قالب کیک را کمی چرب کنید و آرد پاشی کرده، مایه کیک را درون آن بریزید و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد، به مدت ۳۵ الی ۴۰ دقیقه بگذارید. پس از این‌که روی کیک کمی طلایی شد، فر را خاموش کنید و چند دقیقه بعد کیک را از فر بیرون آورده و برش بزنید.

درباره admin

این مطالب را نیز ببینید!

پن کیک ژاپنی

طرز تهیه پن کیک ژاپنی،یکی از ساده ترین دسر ها و میان وعده هایی است که به سرعت آماده شده و میتوانید نوش جان کنید.

شیرینی بریلو

طرز تهیه شیرینی بریلو . شیرینی عید نوروز را خودتان در خانه تهیه کنید و از خوردن آن لذت ببرید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *