بارهای کرمی بری

مواد لازم برای ۱۲ سرو
گراهام کراکر خرد شده
۳ فنجان
شکر قهوه ای
یک چهارم فنجان
پودر دارچین
یک چهارم ق چ
نمک
یک چهارم ق چ
کره ذوب شده
۱۰ ق غ

مواد میانی:
تمشک
۱۸۰ گرم
بلک بری
۱۸۰ گرم
شکر
نصف فنجان
عصاره ونیل
۱ ق چ
نمک
یک چهارم ق چ
آب
یک چهارم فنجان
ژلاتین
۱ ق چ
خامه
۲ فنجان

طرز تهیه :

گراهام کراکر ، شکر ، دارچین ، نمک و کره را در کاسه ای بزرگ مخلوط کنید و کف سینی ۲۲ * ۳۲ سانتی پرس کنید و یک ساعت در یخچال بگذارید خنک شود .
در کاسه ای متوسط تمشک و بلک بری را پوره کرده با شکر و وانیل و نمک مخلوط کنید و رویش را پوشانده نیم ساعت در یخچال بگذارید خنک شود .
آب را در تابه ای ریخته ژلاتین را رویش بپاشید و ۵ دقیقه صبر کنید نرم شود سپس روی حرارت گذاشته هم بزنید تا ژلاتین کاملا ذوب شود سپس کناری بگذارید از حرارت بیوفتد .
سر توپی همزن را وصل کرده و خامه را هم بزنید تا شروع به غلیظ شدن کند . ژلاتین را اضافه کرده و به هم زدن ادامه دهید تا فرم بگیرد . مخلوط بری را اضافه کرده با قاشق مخلوط نماید و سپس روی پوسته گراهام کشیده و صاف کنید و حداقل ۲ ساعت در بخچال بگذارید خودش را بگیرد سپس برش بزنید .

درباره admin

این مطالب را نیز ببینید!

پن کیک ژاپنی

طرز تهیه پن کیک ژاپنی،یکی از ساده ترین دسر ها و میان وعده هایی است که به سرعت آماده شده و میتوانید نوش جان کنید.

شیرینی بریلو

طرز تهیه شیرینی بریلو . شیرینی عید نوروز را خودتان در خانه تهیه کنید و از خوردن آن لذت ببرید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *