تیرامیسوی تمشک

مواد لازم برای ۸ سرو
گراهام کراکر یا بیسکویت خرد شده
۱ و نمی فنجان
شکر
یک چهارم فنجان
کره
نصف فنجان
مواد میانی
پنیر ماسکارپونه هم دما با اتاق
۲۴۰ گرم
آ ب پرتقال
۶ ق غ
خامه
یک چهارم فنجان
شکر
یک چهارم فنجان
عصاره وانیل
۱ ق چ
مربای تمشک
۱ فنجان
لیدی فینگر نرم
۲ بسته
تمشک تازه
۲۵۰ گرم
پودر شکر
برای سرو

طرز تهیه :

فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود .
گراهام کراکر ، شکر و کره را در غذاساز ریخته و کاملا مخلوط کنید تا مرطوب شوند و کف قالب پای ۲۲ سانتی پرس کنید و ۱۰ دقیقه بپزید تا لبه هایش طلایی شود سپس کناری بگذارید تا کاملا خنک شود .
در کاسه ای بزرگ ماسکارپونه را با ۲ قاشق آب پرتقال مخلوط کنید . در کاسه همزن برقی خامه را با شکر و عصاره وانیل حدود ۵ – ۶ دقیقه هم بزنید و در ۳ مرحله به پنیر اضافه کرده و به صورت دورانی با لیسک مخلوط نمایید .
مربای تمشک را با با ۴ قاشق آب پرتقال مخلوط کنید .
یک سوم مخلوط خامه را روی پوسته سرد شده بکشید و با نیمی از لیدی فینگر ها رویش را بپوشنید و نیمی از مربای تمشک را رویش بکشید و یک سوم دیگر از مخلوط خامه را رویش بکشید و نیمی از تمشک های تازه را رویش بگذارید و بقیه ی لیدی فینگر ها ، مربای تمشک و خامه و تمشک را به ترتیب بچینید .
رویش را با پلاستیک پوشانده و حداقل ۳ ساعت و ترجیحا یک شب در یخچال بگذارید و قبل از سرو رویش پودر شکر بپاشید و برش بزنید .

درباره admin

این مطالب را نیز ببینید!

پن کیک ژاپنی

طرز تهیه پن کیک ژاپنی،یکی از ساده ترین دسر ها و میان وعده هایی است که به سرعت آماده شده و میتوانید نوش جان کنید.

شیرینی بریلو

طرز تهیه شیرینی بریلو . شیرینی عید نوروز را خودتان در خانه تهیه کنید و از خوردن آن لذت ببرید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *