میگو پفکی

مواد اولیه:
میگو ۴۰۰ گرم
سیر له شده دو حبه
زعفران و آرد به میزان لازم
ماءالشعیر نصف پیمانه
بیکینگ‌پودر یک قاشق چای‌خوری
روغن مایع دو قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه:
* میگوها را پاک کرده، پشت آن‌ها را برش داده روده آن را خارج کرده و کنار می‌گذاریم.
* سیر، زعفران بیکینگ‌پودر، ماءالشعیر، روغن مایع، نمک و فلفل را مخلوط می‌کنیم، آرد را کم‌کم افزوده تا سس به غلظت ماست زده شده در بیاید.
* میگوها را داخل مایه می‌گذاریم و اجازه می‌دهیم به مدت ۳۰ دقیقه درون مواد بماند.
* سپس میگوها را داخل روغن داغ سرخ نموده و درون ظرف چیده و آن را تزیین می‌کنیم.

درباره admin

این مطالب را نیز ببینید!

طرز تهیه سبزی پلو با ماهی مجلسی

طرز تهیه سبزی پلو با ماهی مجلسی خوشمزه و عالی

سالمون کبابی با پیازچه و پستوی نعناع و کاپاریس

سالمون کبابی با پیازچه و پستوی نعناع و کاپاریس از مجموعه دستورغذایی های مارتا استوارت …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *