صفحه اصلی / غذاهای دریایی / میگوی تــوپی

میگوی تــوپی

مواد اولیه:
میگو ۳۰۰ گرم
سیر رنده‌ شده یک حبه
روغن مایع و نان تست و نمک به میزان لازم
زنجبیل تازه رنده شده به میزان لازم
تخم‌مرغ یک عدد
فلفل سفید نصف قاشق چای‌خوری

طرز تهیه:
* میگوهای تهیه شده را ساطوری نموده داخل ظرف بریزید.
* سپس سیر، زنجبیل، تخم‌مرغ، فلفل سفید و نمک را به آن اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.
* نان‌های تست را به صورت مربع یا مستطیل کوچک بریده و مواد به دست آمده را داخل نان قرار دهید.
* آن‌ها را به صورت توپ در آورده و داخل روغن سرخ کنید.
* پس از سرخ شدن داخل دیس گذاشته و با سبزیجات (جعفری، کاهو) خیار شور و گوجه‌فرنگی تزئین نمایید.

درباره admin

این مطالب را نیز ببینید!

طرز تهیه سبزی پلو با ماهی مجلسی

طرز تهیه سبزی پلو با ماهی مجلسی خوشمزه و عالی

سالمون کبابی با پیازچه و پستوی نعناع و کاپاریس

سالمون کبابی با پیازچه و پستوی نعناع و کاپاریس از مجموعه دستورغذایی های مارتا استوارت …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *