بورک میگو

مواد اولیه:
خمیر یوفکا دو عدد
میگو ۲۰ تا ۲۵ عدد
زنجبیل ساطوری یک قاشق چای‌خوری
نمک نصف قاشق چای‌خوری
گوجه گیلاسی ۱۰ عدد
فلفل سیاه ۱/۴ قاشق چای‌خوری
آب‌لیمو دو قاشق غذاخوری
روغن دو قاشق غذاخوری

طرز تهیه:
* دو خمیر را باز کرده و مانند برش پیتزا هر کدام را به هشت بخش تقسیم می‌کنیم.
* آب‌لیمو، نمک و فلفل را به همراه میگوهای خرد شده در تابه می‌ریزیم و حرارت می‌دهیم. رنگ میگو که تغییر کرد روغن و گوجه را می‌ریزیم و هم می‌زنیم تا میگوها بپزند. مدت زمان لازم برای پخت میگو شش تا هشت دقیقه است و در آخرین لحظه زنجبیل تازه را افزوده و حرارت را خاموش می‌کنیم.
* سپس یک قاشق از مواد برداشته در ابتدای خمیر ریخته و به سمت رأس مثلث می‌پیچیم و بعد در روغن سرخ می‌کنیم.
* می‌توانید رول‌ها را در سینی فر چیده و روی هر کدام مقداری زرده تخم‌مرغ بمالید و ۱۰ دقیقه حرارت بدهید. حرارت مطلوب برای فر ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد می‌باشد.

درباره admin

این مطالب را نیز ببینید!

طرز تهیه سبزی پلو با ماهی مجلسی

طرز تهیه سبزی پلو با ماهی مجلسی خوشمزه و عالی

سالمون کبابی با پیازچه و پستوی نعناع و کاپاریس

سالمون کبابی با پیازچه و پستوی نعناع و کاپاریس از مجموعه دستورغذایی های مارتا استوارت …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *