قرمه سبزی

مواد اولیه

گوشت گوسفند ۲۵۰ گرم سبزي قرمه‌سبزي (شامل تره، جعفري، شنبليله كه تره بايد دو برابر جعفري و شنبليله بقيه باشد.) ۵۰۰ گرم لوبيا قرمز ۱پيمانه پياز يك عدد ليموعماني، روغن، آبليمو، نمك و زردچوبه به ميزان لازم

دستور پخت

پياز را به صورت خلالي خرد كرده و با كمي روغن سرخ مي‌كنيم. گوشت را خرد كرده و با پيازداغ تفت مي‌دهيم. بعد زردچوبه‌ را اضافه و كمي ديگر تفت مي‌دهيم . سپس لوبيا را هم كه از قبل خيس كرده بوديم به موادمان اضافه مي‌كنيم و با آب مي‌گذاريم تا بپزد. بعد سبزي را ريز خرد كرده و در روغن سرخ مي‌كنيم تا رنگ سبزي كمي تيره شود. در اين مرحله گوشت نيم‌پز شده است، سبزي را به آن اضافه كرده و مي‌گذاريم خورش كاملا جا بيفتد. در آخر آبليمو و نمك را افزوده و يك ربع ديگر مي‌گذاريم تا بپزد. مي‌توان از چند ليموعماني هم استفاده كرد، براي اين كار ليموعماني‌ها را با سبزي به خورش اضافه مي‌كنيم.

درباره admin

این مطالب را نیز ببینید!

ته چین شیرازی

ته چین شیرازی،یکی از بی نظیرترین غذاهای مجلسی بوده که میتوانید آن را تهیه و سلیقه خود را برای میهمانان عزیزتان نمایان کنید.این ته چین فوق العاده خوش طعم بوده و پیشنهاد میکنم این غذا را ک با امتحان کنید.

کوفته گوشت شتر

آموزش تهیه کوفته با گوشت شتر،که یک غذا با طبع گرم بوده و از لحاظ مزه فوق العاده میباشو و برای کم خونی نیز درمان است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *