صفحه اصلی / غذاهای ایرانی / خورشت قیمه فوری

خورشت قیمه فوری

مواد اولیه

گوشت چرخ کرده۱۵۰ گرم
پیاز ۱ عدد متوسط
گوجه فرنگی۲ عدد
لپه خیس شده۱پیمانه
رب گوجه۱ قاشق غذاخوری
روغن برای سرخ کردن
آرد نخودچی و ادویه به مقدار لازم
آبلیمو یا آبغوره و لیمو عمانی به دلخواه
طرز تهیه

به گوشت مقداری ادویه ونمک اضافه کنید و ورز دهید تا یک دست شود و در یه دیس آرد نخود چی بپاشید و به اندازه یه فندق از گوشت را بین دو دست گرد کنید و روی آرد نخود چی ها قرار دهید وقتی همه گوشت ها قل قلی شد دیس راکمی تکان دهید تا سطح گوشت های قل قلی رو آرد بپوشونه.
تو روغن داغ سرخش کنید فقط توجه داشته باشید که روغن داغ باشه و قبل از پخته شدن یه طرفش اصلا همش نزنید که کوفته قل قلی ها ازهم باز می شه.بهتره از ماهی تابه بزرگ استفاده کنید که دسته هم داشته باشه تا راحت بتونید با تکون دادن ماهیتابه کوفته هارو زیرورو کنید و یه دست سرخ بشن.
پیاز داغ رو آماده کنید و گوشت های قل قلی رو با پیاز داغ و لپه خیس شده کمی تفت بدین و گوجه ها رو که رنده زدین آضافه کرده و چند دقیقه صبر کنید تا گوجه ها سرخ بشن ،بعد از اینکه گوجه کمی پخته شدن یه دونه لیمو عمانی که سوراخ کردین با ۲ لیوان آب به مواد اضافه کنید و بگذارید حدود ۱۰ دقیقه بجوشه .یه ماهی تابه رو با کمی روغن داغ کنید ،آب لیمو و رب گوجه رو توی روغن داغ تفت بدین و به خورشت اضافه کنید و ۵ دقیقه بگذارید تا خورشت حسابی جا بیوفته .
از آرد سفید به جای آرد نخودچی می تونید استفاده کنید.

تفت دادن لپه ها باعث می شه بعد از پختن شکلش حفظ بشه و له نشه.

سرخ کردن رب گوجه قبل از اضافه کردن به غذا طعم بهتری به غذا می ده.

گوشت های قل قلی آماده پخت رو تو ظرف دربسته می تونید تا چند ماه تو فریزر نگهدارید.

 

منبع : چی بپزم

درباره admin

این مطالب را نیز ببینید!

ته چین شیرازی

ته چین شیرازی،یکی از بی نظیرترین غذاهای مجلسی بوده که میتوانید آن را تهیه و سلیقه خود را برای میهمانان عزیزتان نمایان کنید.این ته چین فوق العاده خوش طعم بوده و پیشنهاد میکنم این غذا را ک با امتحان کنید.

کوفته گوشت شتر

آموزش تهیه کوفته با گوشت شتر،که یک غذا با طبع گرم بوده و از لحاظ مزه فوق العاده میباشو و برای کم خونی نیز درمان است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *