صفحه اصلی / غذاهای ایرانی / قلیه اسفناج با گوشت قلقلی

قلیه اسفناج با گوشت قلقلی

مواد لازم قلیه اسفناج با گوشت قلقلی :

مواد لازم

اسفناج
دو کیلو
۱۰۰ گرم / ۲۵ کالری

گوشت چرخ کرده
۵۰۰ گرم
۱۰۰ گرم / ۲۴۰ کالری

پیاز رنده شده
دو ق س
۱۰۰ گرم / ۵ کالری

لپه و عدس و لوبیا چشم بلبلی
رویه هم ۲۵۰ گرم

نمک و فلفل و ادویه و زردچوبه
کمی

پیازداغ و نعنا داغ و سیر داغ
به مقدار لازم

کشک غلیظ
دو پیمانه
۱۰۰ گرم / ۳۸۰ کالری
آ
ب مرغ غلیظ
یک پیمانه
۱۰۰ گرم / ۳۰ کالری

طرز تهیه قلیه اسفناج با گوشت قلقلی :
حبوبات رو با آب مرغ بپزید . اسفناج را پاک کرده و شسته و خرد کنید . با گوشت چرخ کرده و پیاز رنده شده و نمک و ادویه و فلفل و زردچوبه کوفته قلقلی تهیه کنید و داخل کمی روغن تفت دهید. وقتی حبوبات پخته شد ؛ اسفناج را اضافه کنید.
*. سپس کوفته ها را داخلش بریزید . اجازه دهید کاملا بپزد و جا بیافتد .این قلیه نباید آبدار باشد . فقط دو سه ق س آب داشته باشد که خشک نباشد . وقتی آماده شد داخل ظرف مناسب کشیده و با کشک و نعنا داغ و سیر داغ و پیاز داغ و کوفته قلقلی تزیین کرده و با نان سرو کنید .
*. اسم این غذا قلیه است ولی به برانی و نرگسی بیشتر شبیه است تا قلیه . چون قلیه در واقع یک خورش هست و خورش ها رو با پلو میخورند . این قلیه را مانند تمام برانی هاو نرگسی ها با نان سرو میکنند .اگه اهل کشک و سیرداغ و نعنا داغ باشید از این غذا خوشتون میاد .
نکته : حبوبات رو از قبل خیس کنید .

درباره admin

این مطالب را نیز ببینید!

ته چین شیرازی

ته چین شیرازی،یکی از بی نظیرترین غذاهای مجلسی بوده که میتوانید آن را تهیه و سلیقه خود را برای میهمانان عزیزتان نمایان کنید.این ته چین فوق العاده خوش طعم بوده و پیشنهاد میکنم این غذا را ک با امتحان کنید.

کوفته گوشت شتر

آموزش تهیه کوفته با گوشت شتر،که یک غذا با طبع گرم بوده و از لحاظ مزه فوق العاده میباشو و برای کم خونی نیز درمان است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *