صفحه اصلی / پیش غذا / اردور قارچ با پنیر فتا

اردور قارچ با پنیر فتا

مواد اولیه

پنير فتاي خرد كرده: ۱۲۵ گرم
آب گوجه فرنگي : ۳ قاشق سوپخوري
پياز ريز خرد كرده :۱ قاشق سوپخوري
جعفري خرد كرده :۱ قاشق سوپخوري
آبليموي تازه : ۱ قاشق چايخوري
فلفل : به ميزان لازم
شكر قهوه اي : ۱ قاشق سوپخوري
قارچ درشت : ۱۰ عدد
آرد سوخاري : ۱ قاشق سوپخوري
پنير پارمسان : ۱ قاشق سوپخوري

طرز تهیه

در ظرف بزرگي پنير فتا ،آب گوجه فرنگي ، پياز،جعفري و آبليمو را با هم مخلوط كنيد و فلفل سياه و شكر را بيفزائيد و كنار بگذاريد . قارچ ها را خوب بشوئيد و خشك كنيد.سپس پايه ي قارچ ها را جدا كنيد و آن ها را در ظرف نسوزي بچينيد و با مواد قبلي پر كنيد . حالا مخلوط آرد سوخاري و پنير پارمسان را روي قارچ ها بريزيد و درفر(تاون)گرم شده با دماي ۱۸۰درجه ي سانتيگراد ،به مدت تقريبي ۱۰-۱۵ دقيقه قرار دهيد تا طلائي رنگ شود.
نکته ی خواندنی
قارچ از جمله سبزیجات مفید است که ارزش املاح آن بالا می باشد .به جز ویتامین های B9(اسید فولیک) و B6(پریدوکسین) ،تمام منابع ویتامینی و املاح قارچ در ا ثر طبخ خوب حفظ می شود.

چی بپزم

درباره admin

این مطالب را نیز ببینید!

سوپ قارچ و مرغ

طرز تهیه سوپ قارچ و مرغ بسیار لذیذ و بی نظیر که یک پیش غذای بسیار عالی برای سفره شما به شمار میاید را برای شما آموزش داده یم.

اردور قارچ

طرز تهیه اردور قارچ بسیار خوشمزه و لذیذ به عنوان یک پیش غذای ساده و لذیذ که در ادمه آموزش داده ایم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *