کیک اسپاگتی

مواد لازم

خامه
۶۰۰ میلی لیتر
۱۰۰ گرم / ۳۵۰ کالری
تخم مرغ
۴ عدد بزرگ
۱۰۰ گرم / ۱۴۷ کالری
نمک و فلفل سیاه تازه
به مقدار لازم
۱۰۰ گرم / ۰ کالری
پنیر چدار خرد شده
۶۰ گرم
۱۰۰ گرم / ۴۲۳ کالری
ترکیب پنیرهای معطر خرد شده
۶۰ گرم
نامشخص
اسفناج تازه خرد شده
۲ دسته
۱۰۰ گرم / ۲۵ کالری
فلفل تازه تند خرد شده
یک عدد
۱۰۰ گرم / ۲۲ کالری
گوجه فرنگی خشک شده
۱۴۰ گرم
۱۰۰ گرم / ۱۵ کالری
اسپاگتی پخته شده
۴۰۰ گرم
۱۰۰ گرم / ۱۰۴ کالری
کره
یک قاشق غذاخوری
۱۰۰ گرم / ۷۳۷ کالری
گل مریم خرد شده
چند برگ
دستور پخت کیک اسپاگتی با اسفناج و پنیر :
فر را روی دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت یا درجه ۴ فر روشن کنید.در یک کاسه بزرگ خامه و تخم مرغ را با نمک و فلفل مخلوط کنید. پنیرها را هم اضافه کنید و بزنید. سپس اسفناج خرد شده، فلفل خرد شده و گوجه فرنگی ها را اضافه کنید.
*. در آخر اسپاگتی پخته را به آن اضافه کنید و بدون اینکه له شود خوب با هم مخلوط کنید.کره را در قالبی که حدود ۱۱ اینچ قطر داشته باشد آب کنید. دقت کنید که کره را خوب بچرخانید تا کناره های قالب به آن آغشته شوند.
*. اسپاکتی را به آرامی در قالب بریزید و روی آن را صاف کنید. مریم گلی را اضافه کنید و قالب را برای ۳۰ دقیقه در فر بگذارید تا لایه های بالایی اسپاگتی برشته شوند.

خواص تخم مرغ :
*. تخم مرغ خام انواع ماکارونی ، انواع پاستا ، غذا با پاستا – ارزان و سرشار از مواد مغذی با ارزشی است که ممکن است به کمبود آنها دچار شویم ، به خصوص چربی و پروتئین. تخم مرغ یکی از مواد غذایی حساسیت زا است، ولی من معتقدم که این خاصیت تخم مرغ به دلیل پختن آن است.
*. حرارت دادن به پروتئین تخم مرغ، باعث تبدیل آن به شکل ماده ای می شود که منجر به ایجاد حساسیت در فرد می شود.
*. بنابراین اگر بدن شما به تخم مرغ حساسیت نشان می دهد، خام آن را مصرف کنید و نتیجه را مشاهده کنید. فقط تنها نگرانی که هنگام مصرف تخم مرغ خام وجود دارد، باکتری سالمونلا است.

درباره admin

این مطالب را نیز ببینید!

پاستا پنه با سس آرابیاتا

طرز تهیه پاستا پنه با سس آرابیاتا بسیار لذیذ و خوشمزه در این بخش از آشپزی حرفه ای ....

رولت لازانیا با مرغ

طرز تهیه رولت لازانیا با مرغ بسیار لذیذ و خوشمزه در این قسمت از آشپزی ایرانی...

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *