صفحه اصلی / کوکو و شامی / کوکوی سیب زمینی با اسفناج

کوکوی سیب زمینی با اسفناج

مواد اولیه

سیب زمینی ۳ عدد متوسط ( پخته شده)
اسفناج پخته و خرد شده یک پیمانه
تخم مرغ یک عدد
پنیر گودا یا هر پنیری که دوست داشتین ۲ قاشق غذاخوری
نمک- فلفل- زردچوبه – پودر سیر به میزان لازم

طرز تهیه

سیب زمینی های پخته را رنده کنید با اسفناج پخته شده خرد شده، تخم مرغ بدون پوست! پنیر خرد شده و نمک و فلفل و زردچوبه مخلوط کنید.
مقدار اسفناجی که لازم دارین را توی دست بگیرین و فشار بدین که آبش گرفته بشه بعد توی مواد کوکو بریزید.
با هم مواد را خوب مخلوط کنید.
تو دست بهش شکل کوکو بدین و در روغن دو طرفش را سرخ کنید.این پنیر که توش ریختم را بیشتر سعی کردم وسط مواد باشه اگه روی سطح کوکو باشه موقع سرخ شدن به ماهیتابه میچسبه!
نکته:برای پختن اسفناج از آب خیلی کمی استفاده کنید چون اسفناج خودش آب میندازه و در عین حال خیلی هم زود می پزه.

درباره admin

این مطالب را نیز ببینید!

کوکوی شیرین قزوینی

طرز تهیه کوکوی شیرین قزوینی بسیار خوشمزه و لذیذ در بخش آشپزی ایرانی امروز....

طرز تهیه کوکوی مرغ

طرز تهیه کوکوی مرغ مرغ بسیار خوشمزه حتما امتحان کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *