صفحه اصلی / پاستا و ماکارونی / پاستای بوقلمون و بروکلی با سس آلفردو

پاستای بوقلمون و بروکلی با سس آلفردو

مواد لازم برای ۴ سرو
پاستا
۲۲۰ گرم
بروکلی خرد شده
۱ فنجان
سس آلفردو با سوپ قارچ خامه ای غلیظ
۳۰۰ گرم
شیر
نصف فنجان
پنیر پارمزان رنده شده
نصف فنجان
فلفل سیاه
یک چهارم ق چ
بوقلمون پخته و مکعبی خرد شده
۲ فنجان

طرز تهیه :
لینگوئینی را مطابق دستور پشت بسته در قابلمه ای ۳ لیتری بپزید و بروکلی را در ۴ دقیقه آخر اضافه کرده و سپس آبکش کنید و دوباره با قابلمه برگردانید .
سوپ ، شیر ، پنیر ، فلفل سیاه و بوقلمون را به قابلمه اضافه کرده و روی حرارت متوسط مخلوط نمایید و بگذارید به جوش بیاید و با پنیر پارمزان اضافه سرو نمایید .

درباره admin

این مطالب را نیز ببینید!

پاستا پنه با سس آرابیاتا

طرز تهیه پاستا پنه با سس آرابیاتا بسیار لذیذ و خوشمزه در این بخش از آشپزی حرفه ای ....

رولت لازانیا با مرغ

طرز تهیه رولت لازانیا با مرغ بسیار لذیذ و خوشمزه در این قسمت از آشپزی ایرانی...

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *