کوفته قلقلی

مواد اولیه

گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
پیاز درشت ۱ عدد متوسط و ۱عدد ریز
آرد نخود چی ۳۰۰ گرم
نمک و فلفل و زرد چوبه بمقدار لازم
آب بمقدار لازم
روغن برای سرخ کردن بمقدار لازم
تخم مرغ ۱ عدد
گوجه دوعدد
رب گوجه و غوره به مقدار لازم
آبلیمو به مقدار لازم

دستور پخت

گوشت چرخ کرده را همراه با پیازرنده شده , نمک و فلفل و زرد چوبه خوب مخلوط کرده
سپس تخم مرغها راهمراه با آرد نخود چی داخل گوشت ریخته خوب مخلوط نمائید
آنگاه آب بریزید و مخلوط کنید تا حالت ماست پیدا کند.
روغن را در ماهیتابه داغ کرده بادست از مایه برداشته و به شکل گرد(کوچکتر از فلافل) درآورده و در روغن سرخ کنید (زیاد سرخ نشه بهتره چون اگه زیاد سرخ بشه سفت میشه).
پس از اینکه یکطرف سرخ شد طرف دیگر را به همین ترتیب و سرخ کنید.
توی یه تابه کمی روغن بریزید و پیاز کوچیکه را خرد کنید کمی رب هم اضافه کنید و تفت بدید
بعد گوجه ها را که قبلا خرد کردید اضافه کنید و تفت بدید کمی آب و آبلیمو و غوره را هم اضافه کنید(غوره نریختیدم اشکالی نداره)
بعد قلقلی‌ها که سرخ شده را بریزید تو این مواد و بذارید با هم بپزند تا آبش کم بشه (یکمی آبش بمونه خوشمزس).
بعدم ببرید سر سفره با سبزی و ماست میل کنید.

درباره admin

این مطالب را نیز ببینید!

ته چین شیرازی

ته چین شیرازی،یکی از بی نظیرترین غذاهای مجلسی بوده که میتوانید آن را تهیه و سلیقه خود را برای میهمانان عزیزتان نمایان کنید.این ته چین فوق العاده خوش طعم بوده و پیشنهاد میکنم این غذا را ک با امتحان کنید.

کوفته گوشت شتر

آموزش تهیه کوفته با گوشت شتر،که یک غذا با طبع گرم بوده و از لحاظ مزه فوق العاده میباشو و برای کم خونی نیز درمان است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *