صفحه اصلی / پاستا و ماکارونی / پاستای تابه ای با پنیر و سبزیجات

پاستای تابه ای با پنیر و سبزیجات

مواد لازم برای ۴ سرو
سس مخلوط سبزیجات ایتالیایی
۷۰۰ گرم
آب
۱ فنجان
پنیر ریکوتا
۱ و یک چهارم فنجان
پنیر پارمزان رنده شده
نصف فنجان
تخم مرغ زده شده
۱ عدد
برگ کوچک اسفناج
۹۰ گرم
پاستا
۲۴۰ گرم

طرز تهیه :
پاستا را مطابق دستور پشت بسته بپزید و آب کش کنید .
در کاسه ای متوسط سس و آب را مخلوط کنید سپس پنیر ریکوتا و یک سوم فنجان پنیر پارمزان و تخم مرغ و اسفناج را اضافه کنید .
یک فنجان مخلوط سس در تابه ای ۳۰ سانتی ریخته سپس رویش نیمی از پاستا و سپس نیمی از پنیر را بریزید و دوباره لایه ها را تکرار کنید و مابقی سس را روی پاستا بریزید و سپس باقیمانده پیر پارمزا را رویش بپاشید و در تابه را بگذارید و ۱۰ دقیقه روی حرارت متوسط بگذارید تا کاملا داغ شود .

درباره admin

این مطالب را نیز ببینید!

پاستا پنه با سس آرابیاتا

طرز تهیه پاستا پنه با سس آرابیاتا بسیار لذیذ و خوشمزه در این بخش از آشپزی حرفه ای ....

رولت لازانیا با مرغ

طرز تهیه رولت لازانیا با مرغ بسیار لذیذ و خوشمزه در این قسمت از آشپزی ایرانی...

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *