صفحه اصلی / غذاهای ایرانی / خورشت آلو اسفناج

خورشت آلو اسفناج

مواد اولیه

گوشت گوسفند نیم کیلو
اسفناج یک کیلو
آلو برقانی ۱۵۰ گرم
پیازسرخ شده ۲ قاشق سوپخوری
آبلیمو یا آب نارنج به مقدار کافی
نمک و فلفل به مقدار کافی
طرز تهیه

گوشت را چند تکه کرده ، می شوییم و کمی تفت می دهیم
سپس آن را همراه با ۲ لیوان آب ، پیازسرخ شده و آلوبرقانی با حرارت ملایم می پزیم
اسفناج را بعد از پاک کردن ، کمی خرد می کنیم و در روغن تفت می دهیم
بعد از پختن گوشت، اسفناج را به آن اضافه کرده و صبر می کنیم تا خورش با ترشی و نمک وفلفل جا بیفتد.
نکات تغذیه ای :
۱ ) اسفناج منبع خوبی ازاسید فولیک است به همین دلیل مصرف آن برای خانم های باردار مفید می باشد.
۲ ) اسفناج دارای هر سه ویتامین بتا– کاروتن ، EوC می باشد که هر سه دارای خاصیت آنتی اکسیدانی هستند و باعث پیشگیری از انواع سرطان و ناراحتی قلبی – عروقی می شوند.
۳ ) مواد لعابی اسفناج برای مخاط و مفاصل بدن لازم است.
۴ ) اسفناج به علت دارا بودن منیزیم ، خاصیت ضد سرطانی داشته و گلبول های خون را افزایش می دهد.
۵ ) نکته مهم در پختن اسفناج این است که نباید آب آن را دور ریخت، زیرا منیزیم در آب آن موجود است.

درباره admin

این مطالب را نیز ببینید!

ته چین شیرازی

ته چین شیرازی،یکی از بی نظیرترین غذاهای مجلسی بوده که میتوانید آن را تهیه و سلیقه خود را برای میهمانان عزیزتان نمایان کنید.این ته چین فوق العاده خوش طعم بوده و پیشنهاد میکنم این غذا را ک با امتحان کنید.

کوفته گوشت شتر

آموزش تهیه کوفته با گوشت شتر،که یک غذا با طبع گرم بوده و از لحاظ مزه فوق العاده میباشو و برای کم خونی نیز درمان است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *