کلم پلو

مواد لولیه

برنج ۱ كیلو
كلم۱ تا ۵/۱ كیلو
گوشت چرخ كرده نیم كیلو
یك قاشق چایخوری زعفران ساییده
پیاز سرخ شده ۳ قاشق سوپخوری
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق سوپخوری
روغن ۱۵۰ گرم
کمی آبلیمو یا آب نارنج
كمی زیره
سركه ۳-۲ قاشق سوپخوری
نمك و فلفل به مقدار لازم
طرزتهیه

برنج را شسته و آن را از قبل خیس می كنیم
گوشت را با ۲ قاشق سوپخوری پیاز سرخ شده تفت می دهیم
سپس رب گوجه فرنگی و نمك و فلفل و در صورت دلخواه آب لیمو یا آب نارنج را به آن افزوده و گوشت را با ۲ لیوان آب می بپزیم تا آب آن كاملاً كشیده شود
كلم را به صورت رشته های باریك خرد می كنیم و در قابلمه تقریباً بزرگی همراه با مقداری آب و سركه می گذاریم چند جوش زده تا بوی كلم از بین برود
سپس آن را آبكش كرده، با ۲ قاشق سوپخوری روغن تفت می دهیم و گوشت و زعفران حل شده را هم اضافه می كنیم
بعد از آبكش كردن برنج، گوشت و كلم را با زیره در لابلای آن می ریزیم و مقداری روغن روی برنج ریخته، صبر می كنیم تا با شعله ملایم دم بكشد

درباره admin

این مطالب را نیز ببینید!

ته چین شیرازی

ته چین شیرازی،یکی از بی نظیرترین غذاهای مجلسی بوده که میتوانید آن را تهیه و سلیقه خود را برای میهمانان عزیزتان نمایان کنید.این ته چین فوق العاده خوش طعم بوده و پیشنهاد میکنم این غذا را ک با امتحان کنید.

کوفته گوشت شتر

آموزش تهیه کوفته با گوشت شتر،که یک غذا با طبع گرم بوده و از لحاظ مزه فوق العاده میباشو و برای کم خونی نیز درمان است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *