موساکا

مواد اولیه

بادمجان : ۴عدد متوسط
گوشت چرخ کرده : ۱۵۰ گرم
سیب زمینی : ۲عدد متوسط
پنیر پیتزا : ۱۰۰گرم
سبزی معطر (گشنیز ، جعفری ، شوید) : به مقدار لازم
رب : به مقدار لازم
نمک و ادویه : به مقدار لازم

طرز تهیه

ابتدا بادمجان ها را پوست میکنیم و به صورت ورقه های نازک درآورده و سرخ می نماییم.
سپس گوشت چرخ کرده را با پیاز تفت داده و رب ، نمک و ادویه را به آن اضافه می نماییم.
سبزی خرد شده را به گوشت اضافه می نماییم. سیب زمینی هارا به صورت خلال در آورده و سرخ می نماییم.
سپس در ظرفی که میتوان آن را در فر گذاشت بادمجان ها را میچینیم و روی آن را با گوشت میپوشانیم و سپس سیب زمینی ها را روی گوشت ها میریزیم و بعد از این مراحل روی مواد را با پنیر پیتزا می پوشانیم و روی ظرف را فویل میکشیم و ظرف را با دمای ۱۶۰ درجه به مدت ۳۰ الی ۴۵ دقیقه داخل فر میگذاریم و سپس غذا را میل می نماییم.

درباره admin

این مطالب را نیز ببینید!

بروسکتا

طرز تهیه بروسکتا که غذای ساده و راحتی است که در عرض چند دقیقه آماده میشود و میتوان آن را نوش جان کرد.

آنچیلادا گوشت

طرز تهیه آنچیلادا گوشت،غذای بسیار لذیذ و بی نظیر در این بخش از آشپزی ایرانی که غذایی کاملا متفاوت و خوشمزه بوده توصیه میکنم حتما یکبار این غذای عالی را امتحان کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *