ماهی آردی

مواد لازم جهت تهیه ماهی آردی
۱٫ آرد ساد : ۴ قاشق غذاخوری
۲٫ نمک: ۱ قاشق چای خوری
۳٫ ماهی پهن تمیز شده و پوست کنده: ۴ تکه , ۴۰۰ گرمی
۴٫ کره: ۱۵۰ گرم
۵٫ آب لیمو: ۳ قاشق غذاخوری
۶٫ جعفری تازه خرد شده: ۱ قاشق غذاخوری
۷٫ لیمو نمک سود شده ریز خرد شده: ۱/۴
۸٫ نمک: به میزان لازم
۹٫ فلفل: به میزان لازم
۱۰٫ برش های لیمو ترش جهت تزیین: مقداری
طرز تهیه ماهی آردی
۱٫ آرد را با نمک مخلوط نمایید و در بشقاب یا سینی بزرگی پهن نمایید. ماهی را یکباره درون آرد فرو ببرید و آن را خوب تکان دهید تا آرد اضافه آن گرفته شود . ۴۰ گرم کره را در قابلمه ای آب نمایید و با استفاده از قلم موی مخصوص آشپزخانه روی ماهی را کاملا چرب نمایید .
۲٫ ماهی را در کباب پزی که از قبل گرم شده حرارت دهید و بگذارید هر طرف آن ۵ دقیقه بپزد .
۳٫ در همین فاصله , باقی مانده کره را در یک شیر جوش کوچک آب نمایید . داخل کاسه ای بزرگ که قطر آن گنجایش کف شیر جوش را داشته باشد , آب سرد بریزید و آن را در کنار دستتان بگذارید .
۴٫ کره را گرم نمایید تا طلایی شده و بوی عطر آن بلند شود , بلافاصله کره را از روی حرارت بردارید و ته قابلمه را داخل آب سرد قرار دهید تا از ادامه پخت جلوگیری شود .
۵٫ ماهی را در بشقاب های مخصوص پذیرایی بگذارید و روی آن آب لیمو , جعفری و لیمو بریزید. کره طلایی را روی ماهی آردی ریخته, با برش های لیمو تزیین نمایید و بلافاصله سرو نمایید .

درباره admin

این مطالب را نیز ببینید!

طرز تهیه سبزی پلو با ماهی مجلسی

طرز تهیه سبزی پلو با ماهی مجلسی خوشمزه و عالی

سالمون کبابی با پیازچه و پستوی نعناع و کاپاریس

سالمون کبابی با پیازچه و پستوی نعناع و کاپاریس از مجموعه دستورغذایی های مارتا استوارت …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *