صفحه اصلی / کباب ها / کباب بختیاری سنتی

کباب بختیاری سنتی

مواد لازم کباب بختیاری سنتی :

مقدار / کالری
فیله مرغ
۵ عدد
۱۰۰ گرم / ۲۰۰ کالری
نمک و فلفل
به مقدار لازم
۱۰۰ گرم / ۰ کالری
زعفران
۲/۱ قاشق چایخوری
۱۰۰ گرم / ۳۱۰ کالری
پیاز کوچک خلال شده
۱ عدد
۱۰۰ گرم / ۳۶ کالری
روغن زیتون یا مایع
۳ قاشق سوپخوری
۱۰۰ گرم / ۹۰۰ کالری
فیله گوساله برش خورده یا فیله گوسفند
۵ عدد
۱۰۰ گرم / ۲۰۰ کالری
نمک و فلفل
به مقدار لازم
۱۰۰ گرم / ۰ کالری
زعفران
۲/۱ قاشق چایخوری
۱۰۰ گرم / ۳۱۰ کالری
ماست
۱ قاشق سوپخوری
۱۰۰ گرم / ۵۵ کالری
پیاز کوچک خلال شده
۱ عدد
یک عدد / ۵ کالری
روغن زیتون یا مایع
۳ قاشق سوپخوری
۱۰۰ گرم / ۹۰۰ کالری
سیخ کباب چوبی یا فلزی
به مقدار کافی
طرز تهیه کباب بختیاری سنتی :
ابتدا فیله ها را بدون اینکه برش بزنید با نمک و فلفل و خلال پیاز و زعفران مزه دار کنید سپس روغن را اضافه کنید مخلوط نمائید و در یخچال به مدت ۲ تا ۳ ساعت استراحت دهید . برای گوشت گوساله بهتر است.
*. ۱ قاشق سوپخوری ماست هم به آن اضافه کنید تا رنگ قرمزی گوشت به صورتی خوشرنگ تبدیل شود . سپس بصورت حلقه ای دور خود بپیچید و در سیخ فرو کنید به اینصورت که یک مرغ، یک فیله گوسفند، یک در میان در هر سیخ می توانید.
*. ۴ تا ۵ عدد گوشت فیله بزنید . در صورتی که بتوانید و امکانات ایجاب می کند بر روی آتش کباب می کنیم در دیس می کشیم و در کنار آن گوجه فرنگی کباب شده و حلقه لیمو ترش قرار می دهیم در صورت نداشتن امکانات کباب کردن با مقداری روغن در ماهیتابه ای روی حرارت ملایم سرخ می کنیم.
*. به شکل فوق آنرا تزئین می کنیم این کباب هم از نظر مزه و هم از نظر شکل ظاهر زیبا و خوشمزه می باشد در ضمن می توانید در فر هم کباب کنید . در صورت نداشتن فیله گوسفند می توان برشهای باریکی هم اندازه فیله گوسفند از فیله گوساله استفاده کرد .

akairan

درباره admin

این مطالب را نیز ببینید!

دستور جوجه ترش

دستور تهیه جوجه ترش خوشمزه و عالی

طرز تهیه جوجه کباب عسلی

طرز تهیه جوجه کباب عسلی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *