صفحه اصلی / پیتزا و ساندویچ / پیتزای مرغ و ذرت ایتالیایی

پیتزای مرغ و ذرت ایتالیایی

مواد لازم : برای ۴ نفر

نان پیتزا یا خمیر پیتزا
۴ عدد
پنیر پیتزا
۱ پیمانه
پنیر پارمزان
۱ پیمانه
فلفل سیاه
یک دوم قاشق چای خوری
مغز ذرت در سس کره‌ ۱ پیمانه
سینه مرغ بدون استخوان پخته شده ۴ تکه

فلفل دلمه‌ای قرمز درشت خرد شده ۲ عدد
پوست لیمو ۱ قاشق چایخوری
ترخون خشک ۲ قاشق چایخوری
سیر چرخ شده ۱ قاشق چایخوری
زیتون خرد شده بدون هسته ۱ پیمانه
جعفری تازه خرد شده یک چهارم پیمانه

طرز تهیه:

۱٫ فر را تا دمای ۴۵۰ درجه فارنهایت از قبل گرم کنید. در ظرف مخصوص یک ورق فویل بکشید و روی آن را روغن بزنید تا نچسبد. خمیر یا نان پیتزا را روی آن قرار دهید.

۲٫ در یک کاسه پنیرها و فلفل را مخلوط کنید. سپس آنها را روی سطح نان به فاصله ۲ سانتی‌متری لبه نان پخش کنید. ۵ دقیقه آن را درون فر قرار دهید.

۳٫ ذرت و سس کره را در ظرف مخصوص قرار داده و در ماکروویو برای ۱ دقیقه قرار دهید. جوجه و فلفل دلمه‌ای و پوست لیموی رنده شده و ترخون و سیر را با هم مخلوط کنید. در ظرف حاوی نان و پنیر، ذرت را اضافه کنید. روی آن مقداری پنیر زیتون بریزید و در فر به مدت ۵ دقیقه یا تا وقتی که پنیر و لبه‌ها قهوه‌ای شوند قرار دهید.

۴٫ بعد پیتزا را از فر خارج کرده و روی آن جعفری تازه بپاشید.

درباره admin

این مطالب را نیز ببینید!

خمیر پیتزا به سبک ترکی

طرز تهیه خمیر پیتزا به سبک ترکی که در واقع این خمیر پیتزا طعم کاملا متفاوتی با خمیرپیتزای معمولی دارد

چیزبرگر چوبی

طرز تهیه چیزبرگر چوبی بسیار شکیل و خوشمزه در این بخش از آشپزی ایرانی امروز ....

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *